Uniderm – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

[Total:    Average: /5]

krém külső használatra 0,1% fehér vagy csaknem fehér.

Segédanyagok: gexilenglikole, gliceril-monosztearát 40-55, cetosztearil-alkohol, makrogol 20 cetilsztearil, méhviasz fehér, titán-dioxid, alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, foszforsav hígítjuk, vazelin, fehér, tisztított víz.

15 g – csövek alumínium (1) – csomag karton.
30 g – Alumínium csövek (1) – csomag karton.

farmakológiai hatás

GKS külső használatra. Van gyulladáscsökkentő, viszketés és antiexudative hatása.

dut rt bet1 Uniderm   vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri? mometazon (és más GKS) kibocsátását indukálja a fehérjék, amelyek gátolják a foszfolipáz A2 és ismert néven lipokortin, amelyek bioszintézisét szabályozzák ezen mediátorok a gyulladás, például prosztaglandinok és leukotriének gátlásával felszabadulását a közös prekurzor, az arachidonsav .

Farmakokinetika

Amennyiben helyileg alkalmazzuk tejszín Uniderm® felszívódás elhanyagolható. 8 órával a felvitel után a sértetlen bőrre (nélkül occluzionna kötszerek) a szisztémás keringésben detektáljuk körülbelül 0,4% a hatóanyag.

bizonysága

gyulladásos tüneteket és viszketés a dermatózisok alkalmasak a terápia kortikoszteroidok.

Az adagolási séma az

A hatóanyagot helyileg alkalmazható.

Egy vékony réteg krémet Uniderm® a fertőzött bőrre 1 alkalommal / nap. A kezelés időtartama határozza meg a hatékonyság és tolerálhatóság a beteg által, a jelenléte és súlyossága mellékhatások.

Mellékhatások

Bőrgyógyászati ​​S reakció: ritka – irritáció és bőrszárazság, égő érzés, viszketés, szőrtüszőgyulladás, hypertrichosis, akne, hypopigmentáció, száj körüli bőrgyulladás, kivonatolás, a bőr, a csatlakozási másodlagos fertőzés jelei a bőr atrophia, striák, miiiaría; & Lt; 1% – a kialakulását papulák, pustulák.

allergiás reakció s: allergiás kontakt dermatitis.

Más: ha a krém alkalmazása Uniderm® sokáig és / vagy kezelésére nagy bőrfelületek, vagy a használata elzáró kötözés, különösen a gyermekek és serdülők mellékhatásokat tapasztalhat jellemző szisztémás kortikoszteroidok, beleértve a mellékvese elégtelenség és Cushing-szindróma.

Ajánl  PapiStop - vélemények, észrevételek, ár, hol lehet megvásárolni

Ellenjavallatok

dut rchitecture beutifu1 Uniderm   vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri? – acne rosacea;

periorális dermatitis;

– bakteriális, vírusos (herpes simplex által előidézve 1 és 2 típusú Varicella zoster), vagy egy gombás fertőzés a bőr;

– tuberkulózis;

– szifilisz;

– a vakcinálás utáni S reakció;

– gyermekek 6 hónapos korban;

– terhesség (kezelés kiterjedt bőrfelületek, hosszú távú kezelés);

– szoptatás (használata a nagy dózisban, vagy hosszabb ideig);

– a gyógyszerre túlérzékenységet vagy a kortikoszteroidok.

óvatosan a gyógyszert kell használni az arcon és a hajlatokat, okkluzív kötés, és mikor alkalmazzák a nagy bőrfelületet és / vagy hosszú távú kezelés (különösen a gyermekek 6 hónapnál régebbi).

alkalmazása terhesség és szoptatás

Biztonsági használatának tejszín Uniderm® terhesség és szoptatás alatt nem vizsgálták.

A kortikoszteroidok áthatol a méhlepényen. Ha a terhesség kell kerülni a tartós kezelése és felhasználása a gyógyszer nagy adagban kapcsolatban a fenyegető negatív hatással van a fejlesztés egy magzat.

dut rchitecture ttrctive1 Uniderm   vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri? Kortikoszteroidok kiválasztódnak az anyatejbe. Abban az esetben, ha feltételezzük, hogy a használata a gyógyszer nagy adagban és / vagy hosszabb ideig, akkor abba kell hagyni a szoptatást.

A gyerekek

A biztonságosságát és hatásosságát a krém Uniderm® a helyi alkalmazás gyermekek több mint 6 hónapos időtartam legfeljebb 6 hét, még nem vizsgálták.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyermekek az arány a felület és a testtömeg több, mint a felnőttek, gyermekek nagyobb a kockázata a elnyomása funkciója a hypothalamus-hipofizis-adrenális rendszer és fejlesztése Cushing-szindróma a használata minden kortikoszteroidok A helyi és lokális alkalmazás.

A hosszú távú kezelés gyermekek kortikoszteroidok vezethet azok megsértik a növekedés és fejlődés. Gyermekek kell fogadni minimális dózis elegendő a hatás eléréséhez. A gyermekek 6 hónapos és 2 éves a kezelés során nem haladhatja meg az 5 napot.

Ellenjavallatok: gyermekek 6 hónapos korban.

Speciális utasítások

Ha ezt alkalmazzuk nagy bőrfelületet hosszabb ideig, különösen ha elzáró kötözés kialakulhat szisztémás hatásai kortikoszteroidok. Tekintettel erre, akkor figyelemmel kell kísérnie a betegek állapota azonosítani tüneteinek elnyomása funkció a hipotalamusz-hipofízis-mellékvese rendszer fejlesztése Cushing-szindróma.

Ajánl  Dietonica - vélemények, észrevételek, ár, fórum, kattintson ide

ne kerüljön a krém Uniderm® a szemben.

A propilénglikol tartalmazza az összetétel a gyógyszer okozhat irritációt az alkalmazás helyén. Ilyen esetekben, ne használja a krém Uniderm® és rendelje hozzá a megfelelő kezelést.

Figyeljük meg, hogy a GCS képesek megváltoztatni a tünetek bizonyos bőrbetegségek, amelyek bonyolulttá teheti a diagnózist. Ezen kívül, a kortikoszteroidok alkalmazása lehet az oka a késleltetett sebgyógyulást.

A hosszú távú terápia GKS hirtelen a terápia abbahagyása vezethet a fejlesztés a szindróma egy ricochet, ami abban nyilvánul formájában dermatitis intenzív bőrpír és égető érzés. Tehát miután egy hosszú kúra, megszűnik a gyógyszer Uniderm® kell fokozatosan történik, például bekapcsolása időszakos kezelési rend mielőtt teljesen megáll.

A Pediatrics

A biztonságosságát és hatásosságát a krém Uniderm® a helyi alkalmazás gyermekek több mint 6 hónapos időtartam legfeljebb 6 hét, még nem vizsgálták.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyermekek az arány a felület és a testtömeg több, mint a felnőttek, gyermekek nagyobb a kockázata a elnyomása funkciója a hypothalamus-hipofizis-adrenális rendszer és fejlesztése Cushing-szindróma a használata minden kortikoszteroidok A helyi és lokális alkalmazás.

A hosszú távú kezelés gyermekek kortikoszteroidok vezethet azok megsértik a növekedés és fejlődés. Gyermekek kell fogadni minimális dózis elegendő a hatás eléréséhez. A gyermekek 6 hónapos és 2 éves a kezelés során nem haladhatja meg az 5 napot.

túladagolás

tünetei: funkció gátlása a hypothalamus-hipofizis-adrenális rendszer, beleértve a másodlagos mellékvese-elégtelenség.

Kezelés: tüneti, szükség esetén – korrekciója elektrolit egyensúly, a gyógyszer visszavonására (a hosszú távú terápia – fokozatos megszüntetése).

Gyógyszerkölcsönhatás

nincs adat a kölcsönhatás az a krémet Uniderm® más gyógyszerekkel.

Feltételek tárolási

A gyógyszert kell elzárva gyermekektől hőmérsékleten 15 ° C és 25 ° C-on. eltartható – 2 év.

feltételei ellátás gyógyszertárakban

A hatóanyag adagolt receptre.

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 498 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."