Szépség

Uniderm – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

krém külső használatra 0,1% fehér vagy csaknem fehér.

Segédanyagok: gexilenglikole, gliceril-monosztearát 40-55, cetosztearil-alkohol, makrogol 20 cetilsztearil, méhviasz fehér, titán-dioxid, alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, foszforsav hígítjuk, vazelin, fehér, tisztított víz.

15 g – csövek alumínium (1) – csomag karton.
30 g – Alumínium csövek (1) – csomag karton.

farmakológiai hatás

GKS külső használatra. Van gyulladáscsökkentő, viszketés és antiexudative hatása.

Uniderm mometazon (és más GKS) kibocsátását indukálja a fehérjék, amelyek gátolják a foszfolipáz A2 és ismert néven lipokortin, amelyek bioszintézisét szabályozzák ezen mediátorok a gyulladás, például prosztaglandinok és leukotriének gátlásával felszabadulását a közös prekurzor, az arachidonsav .

Farmakokinetika

Amennyiben helyileg alkalmazzuk tejszín Uniderm® felszívódás elhanyagolható. 8 órával a felvitel után a sértetlen bőrre (nélkül occluzionna kötszerek) a szisztémás keringésben detektáljuk körülbelül 0,4% a hatóanyag.

bizonysága

gyulladásos tüneteket és viszketés a dermatózisok alkalmasak a terápia kortikoszteroidok.

Az adagolási séma az

A hatóanyagot helyileg alkalmazható.

Egy vékony réteg krémet Uniderm® a fertőzött bőrre 1 alkalommal / nap. A kezelés időtartama határozza meg a hatékonyság és tolerálhatóság a beteg által, a jelenléte és súlyossága mellékhatások.

Mellékhatások

Bőrgyógyászati ​​S reakció: ritka – irritáció és bőrszárazság, égő érzés, viszketés, szőrtüszőgyulladás, hypertrichosis, akne, hypopigmentáció, száj körüli bőrgyulladás, kivonatolás, a bőr, a csatlakozási másodlagos fertőzés jelei a bőr atrophia, striák, miiiaría; & Lt; 1% – a kialakulását papulák, pustulák.

allergiás reakció s: allergiás kontakt dermatitis.

Más: ha a krém alkalmazása Uniderm® sokáig és / vagy kezelésére nagy bőrfelületek, vagy a használata elzáró kötözés, különösen a gyermekek és serdülők mellékhatásokat tapasztalhat jellemző szisztémás kortikoszteroidok, beleértve a mellékvese elégtelenség és Cushing-szindróma.

Ellenjavallatok

Uniderm – acne rosacea;

periorális dermatitis;

– bakteriális, vírusos (herpes simplex által előidézve 1 és 2 típusú Varicella zoster), vagy egy gombás fertőzés a bőr;

– tuberkulózis;

– szifilisz;

– a vakcinálás utáni S reakció;

– gyermekek 6 hónapos korban;

– terhesség (kezelés kiterjedt bőrfelületek, hosszú távú kezelés);

– szoptatás (használata a nagy dózisban, vagy hosszabb ideig);

– a gyógyszerre túlérzékenységet vagy a kortikoszteroidok.

óvatosan a gyógyszert kell használni az arcon és a hajlatokat, okkluzív kötés, és mikor alkalmazzák a nagy bőrfelületet és / vagy hosszú távú kezelés (különösen a gyermekek 6 hónapnál régebbi).

alkalmazása terhesség és szoptatás

Biztonsági használatának tejszín Uniderm® terhesség és szoptatás alatt nem vizsgálták.

A kortikoszteroidok áthatol a méhlepényen. Ha a terhesség kell kerülni a tartós kezelése és felhasználása a gyógyszer nagy adagban kapcsolatban a fenyegető negatív hatással van a fejlesztés egy magzat.

Uniderm Kortikoszteroidok kiválasztódnak az anyatejbe. Abban az esetben, ha feltételezzük, hogy a használata a gyógyszer nagy adagban és / vagy hosszabb ideig, akkor abba kell hagyni a szoptatást.

A gyerekek

A biztonságosságát és hatásosságát a krém Uniderm® a helyi alkalmazás gyermekek több mint 6 hónapos időtartam legfeljebb 6 hét, még nem vizsgálták.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyermekek az arány a felület és a testtömeg több, mint a felnőttek, gyermekek nagyobb a kockázata a elnyomása funkciója a hypothalamus-hipofizis-adrenális rendszer és fejlesztése Cushing-szindróma a használata minden kortikoszteroidok A helyi és lokális alkalmazás.

A hosszú távú kezelés gyermekek kortikoszteroidok vezethet azok megsértik a növekedés és fejlődés. Gyermekek kell fogadni minimális dózis elegendő a hatás eléréséhez. A gyermekek 6 hónapos és 2 éves a kezelés során nem haladhatja meg az 5 napot.

Ellenjavallatok: gyermekek 6 hónapos korban.

Speciális utasítások

Ha ezt alkalmazzuk nagy bőrfelületet hosszabb ideig, különösen ha elzáró kötözés kialakulhat szisztémás hatásai kortikoszteroidok. Tekintettel erre, akkor figyelemmel kell kísérnie a betegek állapota azonosítani tüneteinek elnyomása funkció a hipotalamusz-hipofízis-mellékvese rendszer fejlesztése Cushing-szindróma.

ne kerüljön a krém Uniderm® a szemben.

A propilénglikol tartalmazza az összetétel a gyógyszer okozhat irritációt az alkalmazás helyén. Ilyen esetekben, ne használja a krém Uniderm® és rendelje hozzá a megfelelő kezelést.

Figyeljük meg, hogy a GCS képesek megváltoztatni a tünetek bizonyos bőrbetegségek, amelyek bonyolulttá teheti a diagnózist. Ezen kívül, a kortikoszteroidok alkalmazása lehet az oka a késleltetett sebgyógyulást.

A hosszú távú terápia GKS hirtelen a terápia abbahagyása vezethet a fejlesztés a szindróma egy ricochet, ami abban nyilvánul formájában dermatitis intenzív bőrpír és égető érzés. Tehát miután egy hosszú kúra, megszűnik a gyógyszer Uniderm® kell fokozatosan történik, például bekapcsolása időszakos kezelési rend mielőtt teljesen megáll.

A Pediatrics

A biztonságosságát és hatásosságát a krém Uniderm® a helyi alkalmazás gyermekek több mint 6 hónapos időtartam legfeljebb 6 hét, még nem vizsgálták.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyermekek az arány a felület és a testtömeg több, mint a felnőttek, gyermekek nagyobb a kockázata a elnyomása funkciója a hypothalamus-hipofizis-adrenális rendszer és fejlesztése Cushing-szindróma a használata minden kortikoszteroidok A helyi és lokális alkalmazás.

A hosszú távú kezelés gyermekek kortikoszteroidok vezethet azok megsértik a növekedés és fejlődés. Gyermekek kell fogadni minimális dózis elegendő a hatás eléréséhez. A gyermekek 6 hónapos és 2 éves a kezelés során nem haladhatja meg az 5 napot.

túladagolás

tünetei: funkció gátlása a hypothalamus-hipofizis-adrenális rendszer, beleértve a másodlagos mellékvese-elégtelenség.

Kezelés: tüneti, szükség esetén – korrekciója elektrolit egyensúly, a gyógyszer visszavonására (a hosszú távú terápia – fokozatos megszüntetése).

Gyógyszerkölcsönhatás

nincs adat a kölcsönhatás az a krémet Uniderm® más gyógyszerekkel.

Feltételek tárolási

A gyógyszert kell elzárva gyermekektől hőmérsékleten 15 ° C és 25 ° C-on. eltartható – 2 év.

feltételei ellátás gyógyszertárakban

A hatóanyag adagolt receptre.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...