Smartwatch V8 - néz, ahol vásárolni a legolcsóbb, hogyan működik?
Hírek

Smartwatch V8 – néz, ahol vásárolni a legolcsóbb, hogyan működik?

Sziasztok. Ma azt fogja mondani, és megmutatja költségvetési intelligens karórahttp://raportmniejszosci.pl/SMARTWATCHV8/24.pngSmartwatch V8„Smartwatch V8”. Azt mondják, hogy ezek az órák mása az összes híres Apple …

Azért van ez az óra, nagyon egyszerű. Mindig is szerettem volna vásárolni egy intelligens karóra, de nem tudja, vagy nem. Ez a lehetőség megfelel nekem a költségvetésben, amelynek köszönhetően én alapvetően képes volt végre látni és megérteni Általános amit egy „okos órát”. És a megjelenése elég

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

jó volt és tetszett.

A színek különböző. Tetszett vörös arany tok.

Csomagolás

Az óra van csomagolva egy négyzetet. Belül fekszenek egy flexibilis alapanyag, amelynek értelmében elrejti az összes hardver.
Meglepő, az eladó csomagolt nagyon szép órák, amivel nekik egy piros medál és egy köszönöm kártya és egy kérelmet hagyott szép felülvizsgálatát. Tanulj meg egy kicsit, de szép.
csomag tartalma: nézni akkumulátorral , MicroUSB kábel, felhasználói kézikönyv, védőfóliával.

Megjelenés

Nincs panasz. Szeretek mindent. Nem laza, de valami belül lóg ki, és ez tény.

Az egyik oldalon egy csonk. mely alatt fekszik egy lyuk a microUSB-s adatkábelt. Fent van egy kis kerek lyuk van a mikrofon. Alatta egy pár lyuk a hangszóró.

Másrészt egy gomb. Include / kikapcsolása óra. Szintén feloldásához használt óra. Spinning, de csak dekoráció, azaz például a menüben, így – lehetetlen.

felső üveg (eredetileg beillesztett védőfóliát + a másik tartalmazza). A ház alumíniumból. A hátlap műanyagból van.

A pánt gumi.

a hátlap alatt rejti a két slot: az egyik a SIM-kártya és MicroSD. Akkumulátor: Li-po 350mAh.

További képek:

Tulajdonságok:

CPU: 533 MHz-es MTK6261.
Memória: 32M + 32 M.
TF kártya: támogatja max 32GB TF kártya.
Kijelző: TFT HD LCD-kijelző.
képernyő felbontás: 240 * 240 pixel.
Bluetooth: Ver. 3,0
Kamera: 0,3 M
Akkumulátor: 350 mAh

Főbb jellemzők:

Hálózat: GSM / GPRS 850/900/1800/1900.
SMS: az SMS, bluetooth (csak Android).
Szórakozás: MP3, AVI, bluetooth zene szól.
kijelző: 3 módon mutatják az óra kijelzőjén.
lépésszámláló
Ismét: „emlékeztet a make a felett marad finom”, alvás monitoring, forgatás.
Más: ébresztőóra, naptár, stopper , számológép stb
Bluetooth (csak android telefon): értesítések WeChat, WhatsApp,

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Facebook, időben történő tájékoztatás, stb

Nyelv: angol, orosz, spanyol, arab, héber, ukrán, olasz, francia, török, holland, német, portugál.

Nos, annak érdekében

Kijelző: kiváló. Minden tisztán látható. Az érzékelő nem hibás. Az érintés váltja azonnal. Bezárva nem látott.

Dial: drill. Váltani egy másik, akkor egyszerűen érintse meg.

Miután kinyitotta, akkor megjelenik a főablak (asztali).

balra lent a „menü” gombot (a fotó lesz külön-külön). Szintén a menüben megadhatja húzza az ujját a képernyőn, hogy a bal oldalon. A kilépéshez rá kell kattintani az egyetlen gombot a jobb oldalon.

jobb alsó gomb „nevek”. Lehetőséget ad arra, hogy belépjen a telefonkönyvbe.

Az ikon a „hívás”: adja meg a menü tárcsát. Ahhoz, hogy írjaSmartwatch V8be kényelmesen a gomb ujját eltalálja.

Icon “message”: adja meg az SMS-menüt.

írhatunk egy üzenetet, de nagyon kellemetlen. A billentyűzet úgy fél a képernyőn, és nyomja meg a gombokat néha nem működik. Elégedett a jelenléte az orosz nyelv.

kéri: kezdeményezhet és fogadhat hívásokat csak egy intelligens karóra, behelyezi őket a SIM-kártyát. Ezzel, akkor hallja a hívót át a kihangosító, az utcán nehéz lesz hallani, és meg kell tenni az órát a füléhez, annál több a hangszóró. Úgy néz ki, furcsa, de ez egy lehetőség. Ön is használja az órát, mint egy Bluetooth headset a smartphone.
SMS: ugyanúgy, mint a hívásokat, akkor üzenetet küldeni vagy fogadni SMS-t SIM kártyát órán keresztül vagy Bluetooth telefonon keresztül.

Menü: van három ablak, amelyen keresztül a menü, és az óra közepén a helyén marad.

A telefon beállításait beállíthatja az orosz nyelvet. Határozottan egy plusz.

felhasználói profilok:

Hívásnapló:

Bluetooth: felelős összekötő másokkal eszközök.

Vannak olyan alkalmazások, amelyek megkövetelik a beállítást egy okostelefon. Ehhez telepíteni kell a programot BTNotifications. Én nem csináltam

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

meg, de miután elolvasta a véleménye, azt lehet mondani, hogy a segítségével ezt az alkalmazást meg lehet kapni értesítéseket őrségben: WhatsApp, Facebook stb Írj, hogy van még egy értesítést arról, húzza a ceruzát Galaxy Note.
Szintén BTNotifications szükséges, ha azt szeretnénk, hogy a „távoli lövés”: olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy továbbítja a képeket a fényképezőgépről egy okostelefon a kamerát, és a képeit.

fogadni vagy hívásokat, telefonkönyv, okostelefon, stb áll rendelkezésre, és nem alkalmazandó.

“Anti elveszett” üzenetet.

naptár: a szokásosnál. Az egész hónapban elfér a képernyőn. Kényelmes és jól, hogy nincs szükség a lapozáshoz hétig időszak egy hónap.

Riasztás: egy hangos és rezgő.

lépésszámláló: munkák. Steps hisz nem ideális. Van egy hiba. Nem volt lépésszámláló, hasonlítsa össze, sajnos, semmi. De azt lehet mondani, hogy ez a lépésszámláló számoltam 60 lépést 31 másodpercen belül … én pedig csak legyintett.

„Emlékeztető”: egy emlékeztetőt az, hogy a több mint tartózkodást finom. Ha van egy ülő munka, majd üzembe egy bizonyos időintervallumon, az óra figyelmezteti, hogy itt az ideje felkelni és szakaszon. Például gondoljunk egy pár gyakorlatokat óránként. Egy perc, hogy vizsgálja meg a távolságot: pihentető a szemizmok. Fél perc gyengéd masszázs szemét. Perchttp://raportmniejszosci.pl/SMARTWATCHV8/8.pngSmartwatch V8intenzív felülést. Perc intenzív fekvőtámaszok (munkahelyi meg lehet csinálni a Desk). Legalább kifogásokat – több üzletet. Általában emlékeztetők hasznos!
Az alkalmazás nem működik a lépésszámláló.

“Monitoring idő”: értékeli az alvás minőségét. Fuss, az eredmény csak a „jó”, de azt intenzíven hullám óra eredményeként megváltozik „szegény”. Látod, az eredmény attól függ, hogy milyen gyakran forgolódik álmomban.

Memóriakártya karóra lásd rendszeresen:

Zene: akkor hallani a memóriakártyáról közvetlenül a csuklóját. A hang hangos. Azt is ellenőrzik az alapvető játékos a telefon, vagy a zenelejátszást közvetlenül a csuklóját.

A felvevő: kém funkció:)

kamera lehet fotózni felbontás 640×480 vagy 320×240 videofelvételt. Semmi különös benne, a minősége hagy maga után kívánnivalót. Néhány írta, hogy jobb lenne, hogy nem létezik, mivel a minősége a szemét, és nézd meg, állítólag zsákmányt.

Talán ez minden:)

Következtetés: nos, ez egy érdekes dolog, tekintettel arra, hogy Én ezt nem volt. Mint a funkciója, hogy a több mint tartózkodást finom. Ha enni időben, például 3 óránként, ez a funkció szolgál, hogy emlékeztessen, hogy ideje enni. És így, hogy a test hang, egy óra múlva ül munka – egy nagyon jó emlékeztető. Lépésszámláló, talán felesleges hullám és ülés, majd azt mondja: „Ó, nézd, mit találtam.”
Nézd meg a női kéz egy kicsit nagy, de én szeretem.
teljes hossza: 26,5 cm
Minimum rögzítő a címkén, 19,5 cm-es, és a maximális 24,5 cm.
Mért felülről, így meg kell, hogy vegye figyelembe a vastagsága a test és a Derékszögűség, és ez azt jelenti, hogy az óra nem tökéletesen feszes, mint a hevederek, karhoz.
csukló 15cm rögzítse az utolsó lyukat. Fog ülni feszes és nem gyakorolnak nyomást, de úgy érzem, sokkal kényelmesebb, ha a fogás az utolsó előtti lyukat.

S. komolyan, ahogy én értem ez nem igazi Smartwatch V8, és egy másolatot az eredeti GT08. Egyes funkciók hiányoznak, vagy korlátozták. Ezért az ára, mint ez =)

Potap úgy döntött, hogy részt vegyenek egy fotózásra:
szelfi Szolg Aztán pihent, míg a háziasszony írta a felülvizsgálat Szolg Köszönöm a figyelmét.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük