Smartwatch A1 – néz, ahol vásárolni a legolcsóbb, hogyan működik?

Smartwatch A1 - néz, ahol vásárolni a legolcsóbb, hogyan működik?
Smartwatch A1 - néz, ahol vásárolni a legolcsóbb, hogyan működik?
[Total:    Average: /5]

Leírás

SmartwatchA1 (W8) – olcsó intelligens karórahttp://raportmniejszosci.pl/SmartwatchA1/8.pngSmartwatch A1

SmartwatchA1 másik nagy intelligens karóra részes olcsó. Egy másik modell neve intelligens karóra W8. A1 intelligens karóra vonzó lesz a rajongók az Apple, és ellentétben a modell GT08 vannak még hasonlóságot a híres „Apple” márka. Intelligens karóra W8 joga van, pontosan ugyanaz, mint az Apple karóra, valamint a helyét a gomb órán A1 megegyezik az „Apple”. SmartwatchA1 jó

További információ a hivatalos weboldalon

tervezés és ugyanazt a funkciót.

A1 intelligens karóra – áttekintés

SmartwatchA1 készült fémtest, festett kiváló minőségű állandó kivitelben. Az eszköz elérhető a következő színekben: fekete és ezüst. A pántok a modult fekete, piros, zöld, kék és fehér. A ház a készülék egy téglalap alakú, enyhén lekerekített élekkel. A készülék fel van szerelve egy fizikai gomb található a jobb oldalon a ház felett középen, mint az Apple órát. Gomb modell A1 forog, de a forgás csak dekoratív. Ha megnyomja a gombot, hogy kapcsolja be / ki az órát, és azt is kapcsolja be / ki a kép megjelenítését.

a bal oldalon, a test a modul rendelkezik egy dugó biztonságosan kiterjedő USB csatlakozó a töltéshez az intelligens karóra. SIM-kártya és a memória kártya található a hátlap alatt a készülék műanyagból készül. Ahhoz, hogy távolítsa el a fedelet, meg kell horog ujja alatt a párkányon egy kézzel.

Karkötő intelligens karóra W8 elég rugalmas, puha és kellemes tapintású szilikon. A pánt elég tartós és megbízható. Ez nem könnyű megtörni. Mint már említettük, a kapocs van kialakítva átlapolt, és egy biztonságos rögzítő. Önkényesen, a karkötőt visszavonja.

Ajánl  Varicolen - vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, összetevők, hogyan működik?

SmartwatchA1 – alkalmassága

Hívások – SmartwatchA1 függetlenül is használható, telepítésével egy SIM kártyát a szerkentyű. Így az intelligens karóra válhat teljes jogú SmartWatch a kezét, amellyel fel lehet hívni, és ennek megfelelően fogadni a bejövő hívásokat, SIM órán át.

SMS – valamint bármilyen okostelefon, intelligens karóra W8 nemhogy sms, nem is beszélve a fogadó és az olvasás őket a többi előfizetők.

Megjeleníti az idő . SmartwatchA1 is és órák. És az idő megjelenítéséhez a készülék alapértelmezés szerint telepítve van három különböző kijelző. Kiválaszthatja, ízlés szerint. By the way, van iparosok, akik pereproshit modult, meg egy teljesen új kijelző megjeleníti az időt.

További információ a hivatalos weboldalon

PHOTO KIJELZOK

Megjegyzés . Smartphone – az okostelefon, a karóra óra. De mégis, a fő funkciója az intelligens karóra kap értesítést a különböző alkalmazások az okostelefonon. Párosítási módban, SmartwatchA1 mobiltelefonnal Bluetooth-on keresztül, akkor kap értesítést a bejövő hívást egy mobiltelefon. Is kap figyelmeztető SMS, az első sorban, amely olvasható ránézésre az órát. És telepítése a speciális mobil alkalmazások intelligens gadget néven BT Notifier intelligens karóra intelligens karóra W8 kap értesítést teljesen az összes telefonja alkalmazásai.

Fitness funkciókat. Nézze intelligens karóra W8 szinte az összes funkcióját a fitness nyomozó. Ez a lépésszámláló, a gróf égett kalóriát. Ezen kívül van egy olyan megfigyelési és ellenőrzési alvási ülő állapotban.

kalkulátor -http://raportmniejszosci.pl/SmartwatchA1/15.pngSmartwatch A1A szerkentyű van egy beépített számológép. És ha mást nem, akkor lehet osztani, többszörösen, add fel és vonjuk szám, egy ravasz készüléket közvetlenül a csuklóját.

A felvevő – intelligens karóra W8 felruházott hangrögzítő. Annak érdekében, hogy használni, ne felejtsük el, hogy a készülék memóriakártya menteni a felvételeket a felvevő.

A naptár még egy hasznos alkalmazás a smart gadget. Amikor a naptár, szó szerint és képletesen kéznél, akkor ne hagyja ki jelentős esemény az ő „naptár”.

Ajánl  Varicobooster - vélemények, észrevételek, ár, hogyan működik?

Multimedialnych – A SmartwatchA1, beállíthatja több riasztást. Használhatod őket, mint felébred reggel, és csak emlékeztetőül.

Hang és videó lejátszó. Intelligens karóra okos W8, akkor sem, hogy ellenőrizzék a zene az okostelefonon, vagy hallgatni a zenét fájlokat magukat óra. Ugyanakkor, meg lehet hallgatni a zenét a hangszórón keresztül óra csatlakoztatásával, vagy Bluetooth-on keresztül a hangszóró vagy a Bluetooth fejhallgató. Továbbá, a készülék lehetővé teszi, hogy videókat valamilyen formában közvetlenül a saját csuklóját.

Vezérlőpult kamera okostelefon . Az egyik jellemzője az intelligens óra A1 egy távoli kamerás telefon, Bluetooth-csatlakozású. Ez hasznos lehet például, hogy végre

További információ a hivatalos weboldalon

egy szelfi, stretching karját, távol magát.

Anti – elvesznek – vagy funkció Antipater. Egy hasznos funkció azok számára, akik nézni a telefon A1 nem teszi lehetővé, hogy elveszíti a smartphone. Elvégre, ha az anti-elveszett, karóra sípol, ha eltávolítja a szinkronizált smartphone több mint 10 méter.

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a SmartwatchA1 (W8) remek választás az olcsó intelligens karóra. Van egy aranyos design és a széles körű funkciók.

W8 intelligens karóra – jellemzői:

CPU: MTK6260A 364 MHzПамять: Működési 128 MB + 64 MB belső. Elérhető TF memóriakártya akár 32 Bakran: 1,54”TFT HD 240 * 240 pixelaspect: 2G; Bluetooth 3.0; GSM 850/900/1800/1900 MHzsim kártya: micro sim cardКамера: 1.3 Mrhanky: Többnyelvű (orosz – felszerelt) Fitness Tracker: lépésszámláló, kalória számláló, monitoring ülő állapotban minőségének ellenőrzése supoderica: Audio: MP3, MP4 video: AVI . Fotó: JPG, a PNGФункции: hívások, SMS, és értesítéseket hívások, SMS, azokat az alkalmazásokat; Internet 2G; audió és videó lejátszó; kamera; multimodeling; anti-elveszett, számológép, naptár, felvevő, ellenőrzik az okostelefon kamera, stb Akkumulátor: 350 mAh Li – polimer accumulationtraits OS: Android (teljes) IOS (teljes)

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 498 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*