Smartwatch A1 - néz, ahol vásárolni a legolcsóbb, hogyan működik?
Hírek

Smartwatch A1 – néz, ahol vásárolni a legolcsóbb, hogyan működik?

Leírás

SmartwatchA1 (W8) – olcsó intelligens karórahttp://raportmniejszosci.pl/SmartwatchA1/8.pngSmartwatch A1

SmartwatchA1 másik nagy intelligens karóra részes olcsó. Egy másik modell neve intelligens karóra W8. A1 intelligens karóra vonzó lesz a rajongók az Apple, és ellentétben a modell GT08 vannak még hasonlóságot a híres „Apple” márka. Intelligens karóra W8 joga van, pontosan ugyanaz, mint az Apple karóra, valamint a helyét a gomb órán A1 megegyezik az „Apple”. SmartwatchA1 jó

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

tervezés és ugyanazt a funkciót.

A1 intelligens karóra – áttekintés

SmartwatchA1 készült fémtest, festett kiváló minőségű állandó kivitelben. Az eszköz elérhető a következő színekben: fekete és ezüst. A pántok a modult fekete, piros, zöld, kék és fehér. A ház a készülék egy téglalap alakú, enyhén lekerekített élekkel. A készülék fel van szerelve egy fizikai gomb található a jobb oldalon a ház felett középen, mint az Apple órát. Gomb modell A1 forog, de a forgás csak dekoratív. Ha megnyomja a gombot, hogy kapcsolja be / ki az órát, és azt is kapcsolja be / ki a kép megjelenítését.

a bal oldalon, a test a modul rendelkezik egy dugó biztonságosan kiterjedő USB csatlakozó a töltéshez az intelligens karóra. SIM-kártya és a memória kártya található a hátlap alatt a készülék műanyagból készül. Ahhoz, hogy távolítsa el a fedelet, meg kell horog ujja alatt a párkányon egy kézzel.

Karkötő intelligens karóra W8 elég rugalmas, puha és kellemes tapintású szilikon. A pánt elég tartós és megbízható. Ez nem könnyű megtörni. Mint már említettük, a kapocs van kialakítva átlapolt, és egy biztonságos rögzítő. Önkényesen, a karkötőt visszavonja.

SmartwatchA1 – alkalmassága

Hívások – SmartwatchA1 függetlenül is használható, telepítésével egy SIM kártyát a szerkentyű. Így az intelligens karóra válhat teljes jogú SmartWatch a kezét, amellyel fel lehet hívni, és ennek megfelelően fogadni a bejövő hívásokat, SIM órán át.

SMS – valamint bármilyen okostelefon, intelligens karóra W8 nemhogy sms, nem is beszélve a fogadó és az olvasás őket a többi előfizetők.

Megjeleníti az idő . SmartwatchA1 is és órák. És az idő megjelenítéséhez a készülék alapértelmezés szerint telepítve van három különböző kijelző. Kiválaszthatja, ízlés szerint. By the way, van iparosok, akik pereproshit modult, meg egy teljesen új kijelző megjeleníti az időt.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

PHOTO KIJELZOK

Megjegyzés . Smartphone – az okostelefon, a karóra óra. De mégis, a fő funkciója az intelligens karóra kap értesítést a különböző alkalmazások az okostelefonon. Párosítási módban, SmartwatchA1 mobiltelefonnal Bluetooth-on keresztül, akkor kap értesítést a bejövő hívást egy mobiltelefon. Is kap figyelmeztető SMS, az első sorban, amely olvasható ránézésre az órát. És telepítése a speciális mobil alkalmazások intelligens gadget néven BT Notifier intelligens karóra intelligens karóra W8 kap értesítést teljesen az összes telefonja alkalmazásai.

Fitness funkciókat. Nézze intelligens karóra W8 szinte az összes funkcióját a fitness nyomozó. Ez a lépésszámláló, a gróf égett kalóriát. Ezen kívül van egy olyan megfigyelési és ellenőrzési alvási ülő állapotban.

kalkulátor -http://raportmniejszosci.pl/SmartwatchA1/15.pngSmartwatch A1A szerkentyű van egy beépített számológép. És ha mást nem, akkor lehet osztani, többszörösen, add fel és vonjuk szám, egy ravasz készüléket közvetlenül a csuklóját.

A felvevő – intelligens karóra W8 felruházott hangrögzítő. Annak érdekében, hogy használni, ne felejtsük el, hogy a készülék memóriakártya menteni a felvételeket a felvevő.

A naptár még egy hasznos alkalmazás a smart gadget. Amikor a naptár, szó szerint és képletesen kéznél, akkor ne hagyja ki jelentős esemény az ő „naptár”.

Multimedialnych – A SmartwatchA1, beállíthatja több riasztást. Használhatod őket, mint felébred reggel, és csak emlékeztetőül.

Hang és videó lejátszó. Intelligens karóra okos W8, akkor sem, hogy ellenőrizzék a zene az okostelefonon, vagy hallgatni a zenét fájlokat magukat óra. Ugyanakkor, meg lehet hallgatni a zenét a hangszórón keresztül óra csatlakoztatásával, vagy Bluetooth-on keresztül a hangszóró vagy a Bluetooth fejhallgató. Továbbá, a készülék lehetővé teszi, hogy videókat valamilyen formában közvetlenül a saját csuklóját.

Vezérlőpult kamera okostelefon . Az egyik jellemzője az intelligens óra A1 egy távoli kamerás telefon, Bluetooth-csatlakozású. Ez hasznos lehet például, hogy végre

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

egy szelfi, stretching karját, távol magát.

Anti – elvesznek – vagy funkció Antipater. Egy hasznos funkció azok számára, akik nézni a telefon A1 nem teszi lehetővé, hogy elveszíti a smartphone. Elvégre, ha az anti-elveszett, karóra sípol, ha eltávolítja a szinkronizált smartphone több mint 10 méter.

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a SmartwatchA1 (W8) remek választás az olcsó intelligens karóra. Van egy aranyos design és a széles körű funkciók.

W8 intelligens karóra – jellemzői:

CPU: MTK6260A 364 MHzПамять: Működési 128 MB + 64 MB belső. Elérhető TF memóriakártya akár 32 Bakran: 1,54”TFT HD 240 * 240 pixelaspect: 2G; Bluetooth 3.0; GSM 850/900/1800/1900 MHzsim kártya: micro sim cardКамера: 1.3 Mrhanky: Többnyelvű (orosz – felszerelt) Fitness Tracker: lépésszámláló, kalória számláló, monitoring ülő állapotban minőségének ellenőrzése supoderica: Audio: MP3, MP4 video: AVI . Fotó: JPG, a PNGФункции: hívások, SMS, és értesítéseket hívások, SMS, azokat az alkalmazásokat; Internet 2G; audió és videó lejátszó; kamera; multimodeling; anti-elveszett, számológép, naptár, felvevő, ellenőrzik az okostelefon kamera, stb Akkumulátor: 350 mAh Li – polimer accumulationtraits OS: Android (teljes) IOS (teljes)

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük