Hírek

Silane Guard – folyékony üveg, vélemények, észrevételek, ár, hogyan működik?

álltal Guard U> egy kozmetikai fenntartásához a kocsiszekrény. Ez létrehoz egy védőfólia, amely taszítja a vizet és a szennyeződést, védi az agresszív környezeti tényezők, a kis repedések és karcolások és azt is a kocsi egy fényes Shine.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A szilán Guard – készül Japánban és magas minőségű. Gyártó cég Willson Co. Ltd. több mint fél évszázada részt vesz a termelés autóápolási termékek és autós vegyszereket.

álltal Guard megtartja a színét auto gazdag és élénk, megszünteti a kis hibák és védi a test hosszú ideig.

De ne feledje, hogy az eredeti gyártó honlapján itt, és vannak hamis másolatot az eredeti helyén. A legagresszívebb hirdet hamisítványok, ezt tartsd szem előtt, amikor vásárol.

Silane Guard a gépkocsi megvásárlása után minden ember azt akarja, ameddig csak tudja tartani azt a formáját, amelyben azt vásárolt jó állapotban alkatrészek, csendes futás, jó rendszer és elegáns megjelenés. Modern kémia könnyen, hogy ez az álom valósággá válik. Sőt, egyedi autó lehetővé teszi, hogy visszatérjen az eredeti formájában is használják és „fűszerezett” gépek. Tartalmazza a szervezet annak érdekében, hogy segítse a különböző paszták és védő készítmények. Attól függően, hogy összetétele ezek a következők:

 • Csiszolóanyag.
 • Wax.
 • Szintetikus.

Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai. Csiszolóanyag tökéletesen felfrissíti a testet, hanem távolítsa el a réteg festék. Wax ad egy nagy Shine, de ragaszkodik a felület egy kicsit. Szintetikus alkalmas a hosszú távú használatra, de alkalmazza azokat hatékonyan egyedül szinte lehetetlen.

A tartalma

Vízüveg álltal Guard autók

A nagy megoldás autósok összetétele volt szilán Guard. Ez az egyik legismertebb védő polírozza a világ kozmetikumok. SILANE által gyártott japán cég WILLSON, amely értékesíti vegyszerek több mint ötven éve. Ez a lengyel tartozik szintetikus kerámia burkolatok, mely alapján készült szilícium. Tulajdonságai azonban Szilánfunkciós Guard is eltér az ingatlan az ilyen készítmények a piacon, elsősorban a könnyű alkalmazás, amely nem dicsekedhet kollégái. Ez a bevonat győzelem és az ő teljesítménye előtt minden polírozza a piacon elérhető. A egyediségét folyékony üveg az, hogy:

 • Nem károsítja a testet.
 • Biztosítja Shine.
 • Védi sokáig.
 • elrejti a hibákat.
 • lehet alkalmazni, hogy a test függetlenül.

Ez a készítmény egyik komponense. Egy üveg elegendő több autó vagy bevonó réteget. Használata után te évben nem kell aggódnia a hátsó autó. Így fog kinézni az új megtartva a csillogás, a ragyogás és sima felületű. Wax nem mossa le, amikor meglátogatja az autómosó és védi a házat az agresszív vegyi anyagok.

Mi az a célja szilán Guard?

Silane Guard

Kisebb sérülés előfordulhat a test: ágak, szegélyek, elhaladó embereket, más járművek nyomot hagy a bevonat gép. Ezek karcolások jelentős lehet, vagy nem észrevehető, hogy a szabad szemmel, de fokozatosan felhalmozódnak és Mar a megjelenés a gép. Ezek a repedések összegyűjti a szennyeződéseket, hogy elkapja a víz és a hó, és az autó halványulni kezd, és a fém jelennek microkeratome folyamatokat. Ahhoz, hogy megszabaduljon minden, és a gép védelme érdekében ki kell használni a szilán Guard. Különösen fontos, hogy alkalmazza a szerszám járművek a nagy kockázatú terület:

 • Munka rossz időjárási körülmények között.
 • üzemeltetett nehéz, keskeny, vagy nem szilárd burkolatú utak.

segít bevezetni az autót a legkedvezőbb fényt álltal Guard, valamint azok számára, akiknek egy olyan mutató, a presztízs esetében fontos munkát, vagy találkozót az ügyfelek, valamint azok, akik hozza autók eladása.

WILLSON üveg szilán Guard készítmény

A készítményben a szilán Guard számos fontos alkatrészeket. De alapján folyékony üveg szilícium-dioxid és szilikátok. Ezen kívül van egy másik vegyület, a szilícium és a hidrogén – szilán.

 • Silan. Biztosítja tapadását a ház és a fedél. Ad a bevonat a képességét, hogy taszítja a vizet. Hoz létre egy szerves polimer film. Teszi alkalmazás egyszerű és az anyag műanyag.
 • A szilícium-dioxid. Tartós és erős kapcsolat alakul ki a felületén az autó film. Védi a sérülésektől és ragyogóvá teszi.
 • A titán-oxid. Óvja a készüléket felület a cselekvés kémiai reagensek, például a tisztító eszközt az autók.

A termelés lakkot használnak nanotehnologii amelyen keresztül tesznek szert aktív és nagyon erős kapcsolatot.

A működési elve a japán

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

alkalmazása után folyékony üveg erősen kötődik a felület a test, és létrehoz egy erős védő szilikon film.

 • A szín gazdag és fényes.
 • Egész évben van egy állandó Shine.
 • A víz és a szennyeződés nem okoz kárt a szervezetben.
 • megbízható védelmet nyújt az agresszív környezeti tényezők, tisztítószereket.
 • A test nem rozsdásodik.
 • sérülés, karcolás és repedések, amelyek az autó előtt, stanovtsy nem látható.

A lengyel készül oly módon, hogy fel lehet használni a több réteget, ami sokkal magasabb, mint a vastagsága a viasz és más fényezők. Minél több, hogy az autó rétegek, annál erősebb lesz a védő és vízlepergető hatású. Egy csomag utántöltő 2-4 alkalmazást. Ismételt bevonat gép kell kiszáradni is.

Az előnyök a szilán Guard

 • Mentett a gépen legfeljebb egy év.
 • Könnyen alkalmazható.
 • A kikeményedés után nem toxikus.
 • védi a szervezetet.
 • megfizethető áron.
 • A jól ismert márka.
 • Kiváló minőségű.

Használat utasítás álltal Guard

álltal Guard felvinni a tiszta és száraz a kocsi egy jól szellőző helyen. A lengyel elosztva a felszínen a test egy szivaccsal, és hagyjuk megkeményedni 10-15 percig. Ezt követően a Shine, törölje le egy ronggyal. Ehhez nyomja nem szükséges, hogy ne sértse meg a felületét az olvadt film.

lengyel álltal Guard ne használja a fényszórók műanyag felületek, üveg, lökhárítók. Velük a kapcsolatot, meg kell, hogy törölje ezt a helyet egy nedves ronggyal. A készítmény nem fagy meg, mint ebben az esetben, a lengyel elveszíti tulajdonságait. Legyen hőmérsékleten nem magasabb, mint plusz negyven fok, és nem nulla alá.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Gyártó teljesen gondját az autó tulajdonosának. Komplett szilán Guard minden, ami szükséges, hogy kezelje a készüléket. A csomag vannak kesztyű védi a kezet, egy szivacsot alkalmazására és törölje, és törölje morzsoló autó után vége a folyamatnak.

Eladom álltal Guard ár

Silane Guard A megrendelő álltal Guard hivatalos honlapján a kereskedő termékek itt. Eladják a minőség és a termék eredeti japán cég. Néhány más helyen előfordultak olyan esetek hamisított, így jobb nem kockáztatni, és hogy a rendelkezésre álló hivatalos források. Szállítási bármely meghatározott helyen, fizetés átvételkor.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...