Partner közzététel

Tekintse meg a teljes affiliate közzétételt a kompenzációért és a hirdetések elhelyezéséért a bevételek előállításához.

A 2018-as frissített szerkesztői, hirdetési és szponzorok politikája is megtekinthető.

Remélve, hogy megfelel a WHO irányelveinek, azt szeretnénk, ha tudatában vagyunk, és kérjük, vegye fel a következőket a hirdetésekkel és a termékre mutató linkekkel kapcsolatban ezen az oldalon:

Bármely / a webhelyen található összes link (a linkelésünk legtöbbje belső, hogy keresési értéket adjon hozzá az adott termékhez / előnyhöz) affiliate linkek, melyeket bizonyos tételek eladásából kis jutalék kaphat (az ár ugyanaz marad az Ön számára ).

A webhely üzemeltetése a kapcsolódó költségekkel és a tárhelyre vonatkozó követelményekkel jár, annak érdekében, hogy fenntartsák ezeket a hirdetéseket, és az affiliate linkek egy módja annak, hogy ellensúlyozzák ezeket a költségeket.

Minden termékhez kapcsolódó affiliate link (közvetlenül nem kínálunk termékeinket) valami, amit felhasználtunk vagy kutattak, és kártalanítás nélkül is támogatjuk vagy ajánljuk.
A tartalom nagy részét az egészségi állapotra és a wellnessre összpontosítjuk, de éles szemmel tartjuk mindazt, ami úgy tűnik, javíthatja vagy kiemelheti a jobb életet és a létezés minőségét.

A teljes átláthatóság érdekében hirdetések vannak a cikkek tetején, oldalsávjában, tartalmában és alján. Próbáljuk, hogy a legjobban minden kedves virtuális látogatónknak jobb választ adjon, mint mielőtt felkeresne minket. A minőség mindig is a mi elsőbbségünk volt, ezért optimálisan szeretnénk működni a teljes körű átláthatósággal a hirdetési és bevételi modellünkkel kapcsolatban.
Kérjük, hívja fel a kapcsolatot és tájékoztassa velünk, hogyan lehet javítani. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk (és védjük) az Ön egészségét és wellnessét oly módon, hogy az emberek megosztani tudják tapasztalataikat, vagy kérdéseket tehetnek fel a gyakorlati termékek széles skálájáról és az életet növelő megoldásokról.