Luray Bustier – hogyan kell használni? hogy hol vásárolnak, gyógyszertár, az ár

Luray Bustier - hogyan kell használni? hogy hol vásárolnak, gyógyszertár, az ár
Luray Bustier - hogyan kell használni? hogy hol vásárolnak, gyógyszertár, az ár
[Total:    Average: /5]

Luray Bustier. Miben különbözik a többitől?

Mindig

10 Luray Bustier  hogyan kell használni? hogy hol vásárolnak, gyógyszertár, az ár

volt baj a krém a pénisz bővítés, égések, mell és egyéb testrészeit. Az a benyomás, hogy azt tervezték degeneráltak: a leghülyébb nyilatkozatok kísérik a primitív szöveget, és ígéri, hogy örömet csak retardált.

De ez a krém emlő nem így van. Ő áll ellen az Általános

háttér rengeteg hívószavak. Vegyük például az első hirdetési egység, amely bevezet minket termék:

Hány homályos szavakat egy ilyen kis szöveget!

 • Lipolifting (vagy lipofilling) a transzplantáció a zsírsejtek, hogy növeljék egyes testrészek.

Mi az Adipofill’InTM? Ez volt a gyártó? De akkor miért jobb felső hivatkozunk Lucas Meyer egy híres amerikai kozmetikai márka?

Fontos, hogy a doboz tejszín ez a cég emblémáját hiányzik. Miután kéznél az Internet, akkor könnyen belátható, hogy Lucas Meyer termel krémek mellnagyobbítás. Kiderült, hogy logót használják illegálisan, kertelés nélkül, a „szépség”.

Formula D56 EM> említi csak a telek eladó ez a krém. De faktor HIF-1α EM> valóban ott . EM> termelt fehérje a szervezetben valamilyen módon hozzá kell járulnia, hogy növeljék a mell.

krém Luray Bustier és működési alapelvét

Az eladók alapok továbbra is hajlik a sorban, és csörgő le összetett tudományos szempontból. És ez, őszintén szólva, bosszantó. Nyilvánvaló, hogy körülbelül mellnagyobbítás lehet elmondani egyszerű szavakkal – ez nem a húrelmélet nem atomfizika.

De ahelyett, az Úr marketingesek nagyvonalúan szétszórva a szöveg homályos szavakat egy ritka látogató tudta megérteni, mi folyik.

Annak bizonyítására, hogy a szöveg készült érthetetlen nem véletlenül, hanem szándékosan, elég könnyen. Googling szó lobotimized. EM> Azt találtuk, csak a telek eladó ez a krém egy kitalált kifejezést!

Sőt, könnyű észrevenni, hogy ezek a kifejezések szóval kezdődő “LiPo” EM> (lipo), amely a latin-eszközök “zsír” EM>. De ezek a számok nem csak a használt alkotta meg a kifejezést, de sikerült megakadályozni egy hibát!

Egyéb feltételek:

 • ből származó – a szintézis az új zsírsav-sejtek;
 • lipogenezist – a folyamat betétek zsírsejtek;
 • A lipolízis – a

  zsírok lebontását.

Ajánl  SugaNorm - véleményeket, megjegyzéseket, az ár, ahol vásárolni, a cukorbetegség

Tehát a leírás a krém lehet csökkenteni, hogy a következő: azt ígéri, hogy szintetizálni, és felhalmozódnak a zsírsejtek a mellkas területén, blokkolja a további zsír lebontását. Ez zsírszövet növeli a mell több méretben.

A plasztikai sebészetben ez a növekedés az úgynevezett lipomodelling. Itt, ígérjük ugyanazt a hatást, de műtét nélkül.

Milyen lipofilling és hol van a krém?

Tehát jön a lényeg – hogy igazi ezek az ígéretek? Tud-e a krémet a szivattyú fel a láda zsírszövet?

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a lipofilling növeli a mell egy vagy kisebb méretű, de nem három. És tejszín e terv nem lehet olyan hatékony, mint a műtét. A eladók javaslatot adni

1 1 Luray Bustier  hogyan kell használni? hogy hol vásárolnak, gyógyszertár, az ár

zsír rendkívül mell, így a többi alak ugyanolyan állapotban.

Valószínűleg mindenkinek van egy barátja, aki behajtott a melle nőtt 3 méretben? Tehát az ilyen ígéretek eltúlzott.

A második és ami a legfontosabb: a zsírszövet nem veszik a levegőt. Abban az esetben, injekciók, hogy az átültetett más helyeken a felhalmozás. De ha a „kövér” helyeken nem, akkor egy ilyen művelet nem kerül végrehajtásra elvileg. De hol van a zsír után a krém alkalmazása?

Igen, mi látható sok homályos kifejezések, mint a faktor, EM> HIF EM> -1 EM> a EM>, stb, de az alkotás folyamatában a zsírszövet, egészen egyszerű és könnyű megmagyarázni nélkül ezeket a feltételeket: több kalóriát fogyasztasz, mint amennyit felhasznál, akkor kap a zsírszövetet.

nélkül, az extra kalória zsír nem szintetizálódik, ez nem az, amit a felszállás igényel növeli a diéta. Nem sokat dörzsöli mellkasi zsír, akkor nem lesz „kövérebb” – ez ugyanaz a krémmel.

Nem azt mondom, hogy az elhízás kapcsolódó hormonális változások és egészségre veszélyt.

A test nem fogja halogatni kövér szelektíven, csak a mellkason. Fat elkerülhetetlenül csökken a has alatt. És ez a fajta elhízás, központi elhízás, tartják a legveszélyesebb.

Ezzel növeli a szívbetegség kialakulásának és a cukorbetegség. Szintén jön a hormonális változások: a test újjáépített fenntartása energia-egyensúlyt.

Ajánl  Foxy Eyes szempilla növekedés - vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, összetevők, hogyan működik?

Ez azt jelenti, ha az ígéretek az eladók a krém igaz lenne, akkor árthat senkinek. De ez nem lehet nagy gond, mert nincs hatással használata után a Luray Bustier nem.

klinikai vizsgálatokban. Válás vagy az igazság?

Ezen kívül a történet ez a krém ellentétes a józan ész, a másik bizonyítéka, hogy előttünk egy banális válás arány. És ez a bizonyíték valójában értékesítése a honlapon:

Ez egy grafikon, amely azt mutatja, a klinikai vizsgálatok során a krém királynő. Első pillantásra jól van, kivéve, hogy az eladók nem írom a nevét hiba nélkül. De próbálja megragadni értelmében ez a grafikon azt mutatja, hogy ez?

A második fontos pont: az egységnyi térfogatú a mell. „Egyszerű halandók” használatára hüvelyk mérésére teljes kerülete a mellkas körül. A szakértők azonban használja mm3 – mint az ábrán. És így, információk szerint a honlapon, az összeg a mellszobra alanyok nőtt 3 000 mm3.

De

2 Luray Bustier  hogyan kell használni? hogy hol vásárolnak, gyógyszertár, az ár

mit tanulhatunk orvosi cikk címe: “Teenage Mammology”:

 • Átlagban a csoport a reproduktív korú nők, 25-45 éves korig, az emlőmirigy térfogat körülbelül 500 mm3.
 • Az ideális elfogadásra kerül a mellkas térfogata 250-300 mm3.
 • A kötet a 400-600 mm3 tekinthető mérsékelt hipertrófia,
 • 600-800 mm3 – súlyos megnagyobbodás,
 • 800-1000 mm3 – jelentős megnövekedésével és 1500 mm3 – gigantomastia.

Ez, még a történet klinikai vizsgálatok leendő marketingesek idézik adatok fizikailag lehetetlen! 3000 mm3, ami kétszer annyi, mint gigantomastia! Megfordultak a alanyokat mutánsok?!

Összefoglalás Luray Bustier

Ez a krém azt ígéri, hogy növelni mell, szivattyúzzák a kövér. De hol lesz a zsír, a az eladó nem tudja megmagyarázni. Ehelyett megpróbálja összezavarni a vevő, így legyintett mondani: ez az egész annyira okos és tudományos, meg sem próbálja megérteni.

Tény, hogy egy hasonló hatás érhető el kizárólag a műtét, hogy lipofilling A krémet lehetetlen.

Ajánl  NicotinOFF - vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri?

Információ klinikai vizsgálatok azt végül győződve arról, hogy minden információt az eladási oldalon találta.

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 498 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."