Luray Bustier - hogyan kell használni? hogy hol vásárolnak, gyógyszertár, az ár
Szépség

Luray Bustier – hogyan kell használni? hogy hol vásárolnak, gyógyszertár, az ár

Luray Bustier. Miben különbözik a többitől?

Mindig

Luray Bustier

volt baj a krém a pénisz bővítés, égések, mell és egyéb testrészeit. Az a benyomás, hogy azt tervezték degeneráltak: a leghülyébb nyilatkozatok kísérik a primitív szöveget, és ígéri, hogy örömet csak retardált.

De ez a krém emlő nem így van. Ő áll ellen az Általános

háttér rengeteg hívószavak. Vegyük például az első hirdetési egység, amely bevezet minket termék:

Hány homályos szavakat egy ilyen kis szöveget!

 • Lipolifting (vagy lipofilling) a transzplantáció a zsírsejtek, hogy növeljék egyes testrészek.

Mi az Adipofill’InTM? Ez volt a gyártó? De akkor miért jobb felső hivatkozunk Lucas Meyer egy híres amerikai kozmetikai márka?

Fontos, hogy a doboz tejszín ez a cég emblémáját hiányzik. Miután kéznél az Internet, akkor könnyen belátható, hogy Lucas Meyer termel krémek mellnagyobbítás. Kiderült, hogy logót használják illegálisan, kertelés nélkül, a „szépség”.

Formula D56 EM> említi csak a telek eladó ez a krém. De faktor HIF-1α EM> valóban ott . EM> termelt fehérje a szervezetben valamilyen módon hozzá kell járulnia, hogy növeljék a mell.

krém Luray Bustier és működési alapelvét

Az eladók alapok továbbra is hajlik a sorban, és csörgő le összetett tudományos szempontból. És ez, őszintén szólva, bosszantó. Nyilvánvaló, hogy körülbelül mellnagyobbítás lehet elmondani egyszerű szavakkal – ez nem a húrelmélet nem atomfizika.

De ahelyett, az Úr marketingesek nagyvonalúan szétszórva a szöveg homályos szavakat egy ritka látogató tudta megérteni, mi folyik.

Annak bizonyítására, hogy a szöveg készült érthetetlen nem véletlenül, hanem szándékosan, elég könnyen. Googling szó lobotimized. EM> Azt találtuk, csak a telek eladó ez a krém egy kitalált kifejezést!

Sőt, könnyű észrevenni, hogy ezek a kifejezések szóval kezdődő “LiPo” EM> (lipo), amely a latin-eszközök “zsír” EM>. De ezek a számok nem csak a használt alkotta meg a kifejezést, de sikerült megakadályozni egy hibát!

Egyéb feltételek:

 • ből származó – a szintézis az új zsírsav-sejtek;
 • lipogenezist – a folyamat betétek zsírsejtek;
 • A lipolízis – a

  zsírok lebontását.

Tehát a leírás a krém lehet csökkenteni, hogy a következő: azt ígéri, hogy szintetizálni, és felhalmozódnak a zsírsejtek a mellkas területén, blokkolja a további zsír lebontását. Ez zsírszövet növeli a mell több méretben.

A plasztikai sebészetben ez a növekedés az úgynevezett lipomodelling. Itt, ígérjük ugyanazt a hatást, de műtét nélkül.

Milyen lipofilling és hol van a krém?

Tehát jön a lényeg – hogy igazi ezek az ígéretek? Tud-e a krémet a szivattyú fel a láda zsírszövet?

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a lipofilling növeli a mell egy vagy kisebb méretű, de nem három. És tejszín e terv nem lehet olyan hatékony, mint a műtét. A eladók javaslatot adni

Luray Bustier

zsír rendkívül mell, így a többi alak ugyanolyan állapotban.

Valószínűleg mindenkinek van egy barátja, aki behajtott a melle nőtt 3 méretben? Tehát az ilyen ígéretek eltúlzott.

A második és ami a legfontosabb: a zsírszövet nem veszik a levegőt. Abban az esetben, injekciók, hogy az átültetett más helyeken a felhalmozás. De ha a „kövér” helyeken nem, akkor egy ilyen művelet nem kerül végrehajtásra elvileg. De hol van a zsír után a krém alkalmazása?

Igen, mi látható sok homályos kifejezések, mint a faktor, EM> HIF EM> -1 EM> a EM>, stb, de az alkotás folyamatában a zsírszövet, egészen egyszerű és könnyű megmagyarázni nélkül ezeket a feltételeket: több kalóriát fogyasztasz, mint amennyit felhasznál, akkor kap a zsírszövetet.

nélkül, az extra kalória zsír nem szintetizálódik, ez nem az, amit a felszállás igényel növeli a diéta. Nem sokat dörzsöli mellkasi zsír, akkor nem lesz „kövérebb” – ez ugyanaz a krémmel.

Nem azt mondom, hogy az elhízás kapcsolódó hormonális változások és egészségre veszélyt.

A test nem fogja halogatni kövér szelektíven, csak a mellkason. Fat elkerülhetetlenül csökken a has alatt. És ez a fajta elhízás, központi elhízás, tartják a legveszélyesebb.

Ezzel növeli a szívbetegség kialakulásának és a cukorbetegség. Szintén jön a hormonális változások: a test újjáépített fenntartása energia-egyensúlyt.

Ez azt jelenti, ha az ígéretek az eladók a krém igaz lenne, akkor árthat senkinek. De ez nem lehet nagy gond, mert nincs hatással használata után a Luray Bustier nem.

klinikai vizsgálatokban. Válás vagy az igazság?

Ezen kívül a történet ez a krém ellentétes a józan ész, a másik bizonyítéka, hogy előttünk egy banális válás arány. És ez a bizonyíték valójában értékesítése a honlapon:

Ez egy grafikon, amely azt mutatja, a klinikai vizsgálatok során a krém királynő. Első pillantásra jól van, kivéve, hogy az eladók nem írom a nevét hiba nélkül. De próbálja megragadni értelmében ez a grafikon azt mutatja, hogy ez?

A második fontos pont: az egységnyi térfogatú a mell. „Egyszerű halandók” használatára hüvelyk mérésére teljes kerülete a mellkas körül. A szakértők azonban használja mm3 – mint az ábrán. És így, információk szerint a honlapon, az összeg a mellszobra alanyok nőtt 3 000 mm3.

De

Luray Bustier

mit tanulhatunk orvosi cikk címe: “Teenage Mammology”:

 • Átlagban a csoport a reproduktív korú nők, 25-45 éves korig, az emlőmirigy térfogat körülbelül 500 mm3.
 • Az ideális elfogadásra kerül a mellkas térfogata 250-300 mm3.
 • A kötet a 400-600 mm3 tekinthető mérsékelt hipertrófia,
 • 600-800 mm3 – súlyos megnagyobbodás,
 • 800-1000 mm3 – jelentős megnövekedésével és 1500 mm3 – gigantomastia.

Ez, még a történet klinikai vizsgálatok leendő marketingesek idézik adatok fizikailag lehetetlen! 3000 mm3, ami kétszer annyi, mint gigantomastia! Megfordultak a alanyokat mutánsok?!

Összefoglalás Luray Bustier

Ez a krém azt ígéri, hogy növelni mell, szivattyúzzák a kövér. De hol lesz a zsír, a az eladó nem tudja megmagyarázni. Ehelyett megpróbálja összezavarni a vevő, így legyintett mondani: ez az egész annyira okos és tudományos, meg sem próbálja megérteni.

Tény, hogy egy hasonló hatás érhető el kizárólag a műtét, hogy lipofilling A krémet lehetetlen.

Információ klinikai vizsgálatok azt végül győződve arról, hogy minden információt az eladási oldalon találta.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...