Hírek

Harmonica használatCseppek Harmonica vélemények, árak, megjegyzéseket, a hivatalos honlapján

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Vásárlás Harmonica – szerszám fogyás Murmanszk

Privacy Policy. Adatvédelem Tárgy 1.

Harmonica

A vezetés megteszi a szükséges szervezési és technikai intézkedéseket, hogy megvédje a személyes adatokat a felhasználó a jogosulatlan vagy véletlen hozzáférés, pusztítás, módosítás, blokkoló, másolása, terjesztése, és egyéb illegális tevékenységek harmadik fél számára. Ez az adatvédelmi politika csak a helyszínen «Madjordom.ru».

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

  • biztosítja a felhasználó számára egy hatékony ügyfélszolgálat és a technikai támogatás esetén

    járó problémák a használata a weboldalon.

  • A felhasználók azonosítása a honlapon regisztrált, a rendelési és (vagy) a következtetést az értékesítési szerződés távoli módon «Madjordom.ru»
  • Harmonica -. ízletes diétát cseppek pohár vizet, és Harmonica csepp – ez minden kell ahhoz, hogy növeli a zsírégetést és okozhat szisztematikus fogyás
  • alkalmazása előtt a bíróság eredő viták közötti kapcsolat a felhasználók az internetes oldalon, és az adminisztrációt a helyén, ez kötelező állapítsa panasz (írásbeli javaslatot az önkéntes a vita rendezése).
  • az információt csak a meghatározott célokra n.

Ajánlat Harmonica – eszköz a fogyás, a sebesség akár 800 RUB per partner CTR

alkalmazása előtt a bíróság eredő viták közötti kapcsolat a felhasználók az internetes oldal és az adminisztráció helyén, ez kötelező állapítsa panasz (írásbeli javaslatot az önkéntes a vita rendezése). Óvintézkedéseket, hogy megvédje a személyes adatok bizalmas a Felhasználó eljárás szerint szokásosan használt, hogy megvédje az ilyen jellegű információkat a meglévő üzleti gyakorlat. Használja az információt kizárólag arra a célra meghatározott para. 4. Privacy Policy.

Nyújtó felhasználóként ő hozzájárulásával, a termék frissítéseket, akciók, árazási tájékoztatást, hírlevelek és egyéb információk nevében a honlap vagy nevében a partner honlapján. Bármilyen egyéb személyes adatokat nem a fent meghatározott (vásárlási előzmények, használt böngészők, operációs rendszerek, stb) van kitéve biztonságos tárolása és non-proliferáció, kivéve meghatározott esetekben pp.

Ha nem ért egyet a feltételek a Privacy Policy a felhasználónak kell hagynia a helyszínen. Figyeljen arra, hogy az átverés oldalak, melyeket annak érdekében Harmonica … 99 €, nincs telefonszám online áruház. Megbízás csak a visszajelzési űrlap segítségével, a nevét és a telefonszámát. Ebben az esetben a csalók maguk az ügyfélszolgálat az almenük számát is, ami akkor lehetetlen elérni.

«Madjordom.ru» nem ellenőrzi, és nem felelős a harmadik fél weboldalak, ahol a felhasználó megy a linkeket a honlapon található. Új Adatvédelem hatálybalépésének napjától a kiküldetés a honlapon másként nem rendelkezik, az új változat a Privacy Policy. Update információ kiegészítését szolgálja a személyes adatok megváltozása esetén ezt az információt. Abban az esetben, elvesztése vagy közlése a személyes adatok kezelése A informálja a felhasználót a veszteség vagy személyes adat nyilvánosságra hozatalát.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük