[Total:    Average: /5]

A házunk, akkumulátorok ritkán forró. De én szeretem a hűvös hőmérsékletet. Halkan a házimunkában, és amikor leülök többi – fedezze lábait takaró. A probléma az volt, hogy meglátogasson gyakran jönnek az unokák, és kényelmetlen játszani vastag kabát. Tehát vissza az ősszel elkezdtem keresni a készülék képes gyorsan emelni a hőmérsékletet a lakásban, és talált rá egy hordozható fűtőberendezés Handy Heater.

A készülék megtudtam véletlenül. Egyszer elmentem a szomszéd tea és észrevette, hogy a lakás egy kicsit meleg. Elkezdtem keresni a fűtés, de nem látta őt. Észrevéve ezt, egy barátom megmutatta a kezét a falon, ahol a kimeneti nagyon kicsi volt ügyes doboz. Nem tudtam elhinni, hogy egy ilyen kis készüléket ad annyi meleget. Otthon, elmentem a hivatalos honlapján Handy Fűtés, olvassa el az utasításokat, és tette a sorrendben.

Hogyan működik egy hősugárzót Handy melegítő

megnyitása a csomagot, láttam egy fényes piros doboz egy képet a fűtés, és felsorolja az előnyöket. Annak ellenére, hogy az információt angolul készült, képek és ábrák könnyen megmagyarázni, mi van írva ott. Különben is, az internet használati utasítást és egy promóciós videót a Europen nyelvén. Az eszköz maga, ahogy várható volt, rendkívül könnyű és kompakt (magasság – 15 cm, szélessége és mélysége – 9 cm).

Fűtőberendezés Handy fűtőberendezés van egy kis súlya miatt a tény, hogy a fűtőelem kerámiából, és egy házat kiváló minőségű hőre lágyuló. A hátsó része a készülék egy dugó a fali aljzatból. Ennek köszönhetően a Handy melegítő úgy tűnt, hogy lóg a falon, anélkül, hogy elfoglalja a helyet a szobában. És az elülső falán a ház térnek áramok meleg levegő által hajtott ventilátorral.

Handy Heater Az utasítások láttam a következő technikai eszköz jellemzőit:

  • teljesítmény – 400 W;
  • feszültség – 220 V;
  • zajszint – 70 dB;
  • programozható időzítő;
  • védelmet a túlmelegedés ellen.
Ajánl  Flexumgel ízületi - vélemények, ár, észrevételeit, hivatalos honlapja

Ez tetszett fűtő Handy fűtőberendezés ellenőrzési funkciót a termikus rendszer. Tehát a felső testrész a kijelző, amely alatt vannak gombok „+” és „-”. Segítségükkel mutatott a kívánt hőmérsékletet, amelyen fűtőberendezés automatikusan kikapcsol Handy. A készülék kikapcsolásához kattintva is a kapcsoló piros oldalán. Valódi Hordozható fűtőtest alsó része a bőr a bélyegzés a betűk a név, és az oldalsó – mélyedés a könnyű hordozó kezek.

Görgetése könyvek babaápolási, megtudtam, hogy a legkényelmesebb hőmérséklet a szobában + 22 ° C-on. Ez az én volt téve a látogatók unokák. Mennyire fontos a megelőzése fagyasztás és túlmelegedést mondanak, és gyermekorvosok.

Miután elolvasta ezt a véleményét a szakember, rájöttem, hogy meg kell vásárolni, és annak fontosságát, hogy a funkció a hőszabályozás, a fűtőtest.

Mi a hősugárzó Handy melegítő akcióban

Megnéztem az üzemképes állapotban a készülék, de nem akarta, hogy az érkezése unokák. Várakozás közben elment a fórum olvassa el a megjegyzéseket a hétköznapi emberek, akik már vásároltak Handy melegítő. Meg kell jegyezni, hogy a negatív megjegyzéseket kevés volt. Többnyire írták, akiknek szükségük van egy erősebb melegítő.

A General ilyen megjegyzések voltak kevesen. A legtöbb ember dicsérte a fűtést, rámutatott annak előnyeit, meglepte a gyors felfűtés a szobában. Sokan le a feltétele kényelmet az otthoni tartózkodás, a lehetőséget, hogy járni szép ruhákat, számának csökkentése a megfázás gyermekek.

Handy Heater Az első alkalommal használtam a fűtést Handy melegítő napján érkezése lánya és unokái. Reggel kissé megnyomta a szék, így azok nem akadályozzák a meleg levegő áramoltatásával, és bedugta a konnektorba. Hallottam a zaj a rajongók, de hamarosan megszoktam, és megállt észrevenni. Kellett, hogy a hőmérséklet a szobában egy pár fokkal, és a Handy melegítő megbirkózott ezzel a feladattal kevesebb, mint egy óra, majd elájult.

Daughter és unokák azonnal észrevette, hogy a lakás meleg és öltözött megfelelő ruházatot. Hála a fűtés, tudtuk végig nyugodtan játszanak társasjáték, és miután az unokája hengerelt a földön az autók, és unokája a közelben, és épített egy tornyot a blokkok. Amikor a gyerekek elment futni kívül, kinyitottam az ablakot, hogy szellőztesse ki a helyiséget, majd ismét bekapcsolta a fűtést.

Ajánl  Papinol - vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, összetevők, hogyan működik?

lefekvés előtt, azt enyhén csökkent a szobahőmérsékleten forró a takaró alatt, és reggel ismét felvetette azt egy kényelmes 22 ° C.

Hogyan vásároljon egy igazi melegítő Handy melegítő

Ma a boltokban látható széles körű beltéri fűtőtestek. De sok közülük jelentős hátrányai vannak. Massive olaj akkumulátor foglal sok helyet, és kényelmetlen, amikor mozog a lakásban, infravörös drágák és fogyaszt sok energiát, és olcsó melegítők gyakran lebontják és problémákat okoz a tranzakciót. Tehát azt javaslom, megrendelhető online megbízható, jól bevált eszköz – egy hordozható fűtőberendezés Handy melegítő. Végtére is, az alábbi előnyökkel rendelkezik:

  • minőségi anyagokból készült;
  • gyorsan felmelegíti a levegőt a szobában;
  • lehetőség van kiválasztani a hőmérséklet;
  • nem hangos zaj, nem bocsát ki kellemetlen szagokat;
  • fogyasztanak kis mennyiségű villamos energiát.

Daughter annyira elégedett volt a melegítő Handy fűtőberendezés, hogy megkért, hogy rendelje el ugyanazt. Végtére is, unokák látogatóba nem csak én, de a készülék nagyon könnyű és kompakt. Így könnyen elfér a táskájában, és gyorsan felmelegíti a levegőt minden helyiségben. Ez akkor hasznos, Handy melegítő gyakran szerepel a pozitív megjegyzéseket az emberek a fórumon.

megrendelése hősugárzót Handy melegítő voltam könnyű. Alján a hivatalos honlapján kitöltöttem a kérdőívet beírja a mezőket, a nevét és mobilszámát. Ezután ez a szám hívtam a Manager adja meg a címet, a legközelebbi postahivatalokban és egyéb részleteit a sorrendben. Négy nappal később kaptam egy SMS-értesítés áruszállítás, aztán elmentem a postára, győződjön meg róla, van egy melegítő és fizetett érte.

Én egy szobát fűtő Handy fűtőberendezés az egész ősszel, télen és tavasszal, heti 1-2 alkalommal. Az egész idő alatt soha nem kaptam semmi baj, vagy baj. Ez jól működött, hangos búgó zaj és égett szagot éreztem. Más napokon én tartsa egy dobozban a szekrényben. Azt hiszem, ez tart tovább, mint egy év. Szóval nyugodtan ajánljuk ezt az eszközt, hogy minden embert problémákkal fűtés.

Ajánl  Bőrkárosító környezeti hatások

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Recommended Posts