Fontos

Az e weboldalon szereplő információk kizárólag kifejezetten oktatási célokat szolgálnak. A webhelyen kifejezett tanácsok, ötletek és nézetek nem helyettesíthetik az orvos által nyújtott valódi tanácsokat.

Bár a szerzők és a kiadók minden tőlük telhetőt megtettek annak érdekében, hogy a weboldalon található információk pontosak legyenek, a tudományos elmélet és a kiegészítő elemzés természete fluktuációt és változást jelent. Így nem garantálhatjuk a weboldalon szereplő tények teljes pontosságát.

Ennek eredményeként sem a szerzők, sem a weboldalak megjelenítői nem vállaltak felelősséget a kimaradt, hiányos vagy keltezett anyagokért.

Továbbá a szerzők ezen a weboldalon nem vállalnak felelősséget azokért a helyzetekért, amelyekben az olvasó különböző eredményeket ér el a vegyszer használatától, mint amit a kézikönyvek tartalmaznak. Mivel a külső változók és az egyéni tényezők gyakran megváltoztatják az adott kiegészítés hatékonyságát, az eredmények változhatnak.

Felelősség kizárása:

A weboldal olvasásakor minden olyan kockázatot vállal, amely kapcsolatban áll az adott tanácsadással, adatokkal és javaslatokkal, azzal a teljes körű megértéssel, hogy Ön kizárólagosan felelős azért, hogy bármi is bekövetkezhessen, amely ezen információk bármilyen módon történő cselekvéséből adódhat, függetlenül a tanács értelmezésétől.

Webhely: jogi nyilatkozat és felelősségbiztosítási nyilatkozat

A webhely olyan webhely, amely átfogó elemzést, útmutatókat és áttekintéseket nyújt a világszerte népszerűbb kiegészítők forgalmazásáért. A 2018-as fogyasztás növelése és kockázata miatt egyre fontosabbá vált, hogy szervezetünkként világossá tegyük jogi nézeteinket, kötelezettségeinket és kötelezettségeinket.

Az üzleti tevékenység természete, az emberek oktatása, megköveteli, hogy az olvasóink ne csak azt értsék meg, amit csinálunk, hanem azt is, hogy ez a feladat az amerikai és a nemzetközi jog szélesebb hatókörébe illeszkedik. Mint ilyen, ez az útmutató felvázolja a Site jogi kötelezettségeit, kimutatásait és kötelezettségeit.