Hírek

Electricity Saving Box – vélemények, észrevételek, ár, hol lehet megvásárolni

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Mert bárki Nem titok, hogy minden évben a villamos energia ára növekszik, függetlenül a polgárok jólétének. Ez különösen igaz a vállalkozók, akik minden rendelkezésre álló eszközzel próbál pénzt takarít meg, mert a villamosenergia-költségeket a kereskedelmi szervezetek, sokkal magasabb, mint a lakosság számára. Ezért a kereslet az energiatakarékos eszköz az elmúlt években, megelőzve a kínálat. És az egyik legnépszerűbb gazdaságilag piacain a FÁK országok tekinthető a villamosenergia-megtakarítás doboz. De hogyan igazolható a vásárlás ezen az eszközön?

A projekt leírása Villamos energia megtakarítás doboz

teljesítményének elemzése energiatakarékosság Box nyújtanak útmutatást, hogy a tápvíz a kezüket, és azt is figyelembe veszi ügyfelek visszajelzései és a szakemberek. Nem kizárt, hogy a fenti gazdasági energiát lehet banális válás találmány csalásokkal szemben.

Böngészés energiatakarékosság Box

Gazdaságos villamosenergia electromegtakarításhoz Box egy kompakt méretű készülék 120х70х40 mm, súlya 125 gramm. Működik egy szabványos tápegység lakó- vagy ipari helyiségek.

Electricity Saving Box Ebben az esetben a gyártó a takarékoskodó államok hogy az egyik eszköz a tartalék elegendő lehet teljesen felszerelt elektromos készülékek lakás vagy ház, melynek területe nem több, mint 100 m2-es, maximális páratartalom 85%. Azaz, a fürdőszobában, a szauna, a következők közelében nyitott vízforrások működtetni a villamosenergia-megtakarítást Box nem ajánlott.

A működési elve energiatakarékosság Box

Mint a legtöbb eszköz, amelynek elsődleges célja, hogy csökkentse a kapcsolódó költségek a villamosenergia-fogyasztás az otthoni, gazdaságos energia energiatakarékosság Box működik egy 220 kimeneten az elemi Converter.

Más szóval, feltételezve, hogy a fizika törvényei, a mi kilépő kétféle energia: aktív és reaktív. Az első célja, hogy biztosítsa a hatékonyságot készülékek, a második fogyasztják kialakulását elektromágneses mezők, többek között káros az emberekre. Tehát a számláló számolja a kétfajta energia egyszerre, ezzel terhelné minket költött haszontalan kilowatt. És a villamos energia megtakarítás doboz megoldja ezt a problémát módosításával a veszteséges jet villamos aktív.

Mint mondják, minden ötletes – egyszerű! A legfontosabb, hogy nem vesz egy hamis, és elválnak, így keresik gazdaságos csak a hivatalos honlapon:

Előnyök a versenytársakkal energiatakarékosság Box

Electricity Saving Box Gazdaságos energia energiatakarékosság Box sikeresen ötvözi számos előnye van, melyek közül ki kell emelni:

 • könnyű használat: csak csatlakoztassa a készüléket az áramforráshoz, akkor fog működni a teljesen automata üzemmódban;
 • az abszolút jogszerűségét: tápvíz nem befolyásolja a teljesítményét a számláló;
 • kiterjesztése élettartama háztartási készülékek;
 • szint csökkentése elektromágneses sugárzásnak, amely káros hatással van az élő szervezetekre;
 • végül a megtérülési idő az eszköz nem haladhatja meg a két hónapot.

Alkalmazások energiatakarékosság Box

Azonban a vélemények a Europen vállalkozók, elektromanométerrel ideális univerzális alkalmazásokhoz: irodaházak, üzletek, vendéglátóipari egységek, fitness központok, szépségszalonok, garázsok, és egyéb vállalkozások, ahol a villamos energia ára az egyik fő oka a megnövekedett a költségeket. A végén, a megfelelő karbantartás, energiatakarékosság Box, mentheti 25% és 50% a közüzemi számlák.

ár az eszköz

Annak érdekében, hogy korlátozza magát a machinációk csalók és nem esik egy végleges válás, vásárolni gazdaságos energia energiatakarékosság Box kizárólag a hivatalos honlapon:

Hogyan energiatakarékosság Box kezük?

Kezdjük azzal, hogy összegyűjti energiatakarékosság Box otthon tapasztalatlan felhasználó nem olyan egyszerű. Ezért kapsz két útmutatást, hogy egy hasonló eszköz akár a kezét, vagy a támogatást külső segítség. Mindkét esetben az ár a késztermék lesz többször alacsonyabb, mint az összeg, kérem az eladók az eredeti készülék.

Instruction No. 1

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

1. Ha megvan a készség, hogy hozzon létre az elektromos rendszerek és a tapasztalatok egy forrasztópáka, majd a minta:

Ahol:
FU – biztosíték, 5A;
C1 – egy kondenzátoron 400V;
C2 – kondenzátor 25V;
C3 – kondenzátor 1,3 V;
D1-D4 dióda híd ;
λ – LED-ek, amelyek kapcsolódnak a korlátozó ellenállások.

2. Az összegyűjtött töltés lehet állítani egy megfelelő méretű burkolat egy régi PSU.

A becsült költségek komponens – 200-300 ….

Instruction No. 2

 1. Mentés a fenti screenshot az úgynevezett „rendszer villamosenergia-megtakarítást Box” a számítógépen.
 2. A nyomtatott kép a mester egy speciális bolt, és rendelje meg az elektromos töltés szerint a példa.
 3. Helyezze a késztermék esetén minden tápegység, amely a méret amire szüksége van.
 4. OL>
  Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

  összköltsége komponensek mellett a szolgáltatások egy szakképzett 800-1000 RUB megéri neked. Javasoljuk, hogy ne pazarolja az idejét, és kötelezze a terméket a gyártó honlapján:

  Electricity Saving Box

  véleményére Áram energiatakarékosság Box Villany: válás, vagy ez tényleg működik?

  Szakemberek

  Valeriy Artemov – Elektrik (Samara)

  Ha kellett vásárolni energiatakarékosság Box kielégítésére a szakmai kíváncsiság. Kiderült, hogy az előmelegítő megbirkózik a megbízott funkciók: csökkenteni az energiafelhasználást átalakításával reaktív energia aktív. Most csinálok ilyen jellegű készülék és egy kis pénzt keresni.

  Eugene Zsuk, ügyvezető igazgatója építőipari cég (Podolszk)

  Az utóbbi időben a legtöbb ügyfelünk kér minket, hogy telepíteni elektromechanikus folyamatban építési és javítási munkák alapértelmezés szerint. Természetesen gyakran kell reagálni a piac igényeinek a, ezért alaposan tanulmányozta a jelenleg rendelkezésre álló minták. A legjobb eszköz a szempontból a minőség és a termelékenység volt az energiatakarékosság Box. Plusz, ez a jogi, mit lehet mondani a versenytársai.

  Összefoglalva: 1 hónap működését a tápvíz a két téma a tárgyak – három szobás lakások, amely otthont ad egy összesen 8 fő, a megtakarítás összege pontosan 3 758 RUB. Az átlagos 1 879 RUB egy életterét.

  Alexey Kosenko – tanár fizika (Volgograd)

  Gazdaságos energia energiatakarékosság Box – elég tisztességes eszköz, amely hatékonyan megszünteti a túlfeszültség és csökkenti áramkimaradás esetén ellenállás. Én azonban kétségei vannak az eredmények a megtakarítás, amely kijelenti, a készülék gyártójától. Nem azt mondom, hogy ez egy válás, de nem 50% nem lehet figyelembe venni. A gyakorlatban kapsz körülbelül 35%, és egyes esetekben 40%. Ahhoz azonban, hogy a pénz – tökéletes eredményt!

  Ügyfél vélemények energiatakarékosság Box

  Dmitry Pereverzev – Dolgozom, mint egy menedzser az egyik coworking központok a fővárosban. A cég a felszínen maradni, szükség volt elég kiírási elején. De ahhoz, hogy veszteségesen működött, még az első alkalom, nem engedheti meg magának azt. Tehát meg kellett találni a nem hagyományos eszközök és módszerek költségek optimalizálása. Ez valójában vezetett bennünket, hogy a villamosenergia-megtakarítás doboz.

  Előnyök:

  Hat hónap elteltével a készülék 4 használt 370 m2, megmentett minket mintegy 50 ezer …., annak ellenére, hogy azok összértéke elérte a mintegy 6. Így, miután befektetett energiatakarékos technológia nem több, mint …., az év lesz képes csökkenteni a villamos energia költségei által, mint 100 ezer ….

  Cons:

  Gazdaságos villamosenergia Saving Box teljes mértékben indokolja a nevét, de van egy hátránya – a hálózathoz csatlakoztatott készülék pimaszul elfoglaló második rés a foglalatba. Ie mellé tenni a kannát mindig történik, de a tápegységet a nyomtató vagy töltése egy laptop is elfelejteni. Ezért azt javasoljuk, hogy egy USB hub.

  Elena Zavgorodniy –

  A család él a régi panel házban, ahol a vezetékek nem változott 1970 óta ténylegesen vásárol energiatakarékosság Box inkább volt köszönhető, hogy nem spóroltak és normalizálódása a hálózat. Ha a korai, hogy bekapcsolja a mosógépet együtt kanna nem volt lehetséges, most a probléma megoldódott. A feszültségesés a múltban, és a költségek ház és a kommunális szolgáltatások 20% -kal csökkent.

  Olga Nyesztyerenko – (Saint-Petersburg)

  Az az igazság, mert a vegyes vélemények Online sokáig kételkedett: arról, hogy érts energiatakarékosság Box, vagy elhalasztja a vásárlás a jövőben. Hosszú ideig, de a türelmem nem elég, és végül úgy döntött. Rendeltem a készüléket a hivatalos gyártó honlapján, a vezetők voltak udvarias és szakmailag hozzáértő emberek. Call on említett számot tartott távoli konzultáció. Arra a kérdésre, szalag élettér és készülékek számát. A végén, az említett egy készülék elég. Általában a szolgáltatás a legmagasabb szinten!

  A gazdaságos több mint két hétig, a számlák még nem jött, de az izzók jóval fényesebb Shine, és a gyorsabb kazán víz melegítésére.

  Következtetés energiatakarékosság Box

  elemzése után a szakemberek véleménye és ügyfelek visszajelzéseit, meg kell adni az a tény, hogy nincs válás itt és nem illata. Energiatakarékosság Box tényleg működik, így a munkából a hadsereg Internet szkeptikusok.

  Különben is, ha még mindig kétséges a hatékonysága a előmelegítő, majd próbálja meg használni őket Saksa kedvezmény a hivatalos honlapon:

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...