Szépség

Egy gyönyörű thalasso spa hotel Bretagne-ban

Egy gyönyörű thalasso spa hotel Bretagne-ban

A négycsillagos Miramar Crouesty szálló és kivételes thalasso-spája számos díjat nyert már el Francia országban. A sikerek azonban nemcsak büszkeséggel töltik el, hanem további fejlesztésekre ösztönzik a szálloda vezetőségét: a hotel berendezésének megújítására, a thalasso-spa fogadóhelyiségének átalakítására, a kezelési kínálat bővítésére, és más, újabb szolgáltatások bevezetésére, amelyek között nagy népszerűségnek örvend például egy csodálatos tengeri hajóút…

EGY HOTEL AZ ÓCEÁN ÖLELÉSÉBEN

Bretagne déli partjainál, a Rhuys-félszigeten, az Houat-szigettől és a Belle-szigettől nem messze, Arzon városában található az utóbbi évek során teljesen megújult Miramar Crouesty thalasso-hotel. A modern, ízléses kialakítású belső tér eleganciáját a hallban elhelyezett fekete és szürke szaténfüggönyök, a fekete és fehér bőrfotelek, a szürke szőnyegek, fehér lámpák fehér fényei, és jó néhány nagyméretű bronzszobor határozzák meg. A szálloda 108 szobájának mindegyikéhez terasz is tartozik, amelyekről gyönyörű kilátás nyílik a közeli tóra, illetve a tengerre, Bretagne apály szárította, dagály mosta, vadregényes partjaira.

FRANCIAORSZÁG EGYIK LEGSZEBB THALASSO-HOTELE

A thalasso-terápiás kezeléseknek otthont adó emeleten narancsszín tölti fel energiájával a tereket. Az ellazulást, a jó közérzetet, a testi-lelki nyugalmat szolgálja és fejezi ki itt minden: a színek, a formák, az anyagok. A barna különböző árnyalatai melegséget és bensőségességet sugároznak. A fehér színek, a bútorok és a lámpaburák lekerekített formái a zen szellem tisztaságát tükrözik, és szép összhangot alkotnak. A szálloda belső kialakításánál külön figyelmet fordítottak arra, hogy a látogatónak kellemes térélményekben legyen része. A thalasso-kezelések mind kényelmes, tágas, természetes fényben úszó, a külső környezetet a belső térbe beengedő kabinokban zajlanak. A Miramar Crouesty thalasso-spájának teljes felszerelését luxus színvonal jellemzi: a valamennyi érzékre ható, kényeztető testkezelésekhez speciális kezelőágyak, kromoterápiás kádak, hidromasszázs kádak állnak a vendégek rendelkezésére jó közérzetük javítása érdekében.

A tengervíz az egészség és szépség forrása

Az óceán közvetlen közelében épült Miramar Crouesty-ban sokoldalúan kihasználják a tengervíz nyújtotta terápiás lehetőségeket. Az iondús víz rendkívül gazdag különféle nyomelemekben és ásványi sókban, amelyeka testet revitalizálják, a lelket megnyugtatják, és gondoskodnak a vendégek tökéletes jó közérzetéről. Az Atlanti-óceán vizét a parttól 300 méterre, Fogeo-nál emelik ki, majd minőségének megőrzése érdekében szigorúan természetes eljárással szűrik, tisztítják és melegítik a kívánt hőfokra. Az így kinyert vízben a fürdőzés rendkívül kellemes, a mozgás pedig könnyű, ezért vízterápiás kezelésekre a tengervíz különösen alkalmas. Az óceán vizét szinte csodaszerként alkalmazzák a fáradtság leküzdésére, a gyenge, erejét vesztett fi zikum megerősítésére, a csontok szilárdságának
növelésére.

Az algák és a tengeri iszap

A víz földi megjelenésével egyidős algák és az óceánfenék iszapja rendkívül gazdag tárházai különféle mikrotápanyagoknak, ásványi anyagoknak, vitaminoknak és aminosavaknak, ezért különleges energiaforrást jelentenek a szervezet számára. Az iszapban és az algákban nagy menynyiségben megtalálható nyomelemek és egyéb hatóanyagok a tengervízzel együtt alkalmazva a személyre szabott kezelések során könnyen áthatolnak a bőrön, és revitalizálják, működésre serkentik, tonizálják a szöveteket, vagy adott esetben a testsúly csökkenését idézik elő.

Energizáló kúrák

A Miramar Crouesty thalasso-hotel erősségét jelentik a 6 napos kúrák, amelyek során a vendégek nemcsak egészségüket, de jó közérzetüket, mentális egyensúlyukat is visszanyerhetik.
A szálloda kínálatában a következő kúrák szerepelnek:
• Legjobb Formában Kúra: ideális a stressz és az általános fáradtság, kimerültség megszüntetésére. A thalasso-terápiás kezelések közül ez számít a legsikeresebbnek Franciaországban.
• Derű és Egészség Kúra: reumatikus, izom- vagy ízületi fájdalmak enyhítésére javasolt kúra, amelynek során a személyre szabott kezeléseket thalasso-terápiás orvos kíséri figyelemmel.
• Tökéletes Alak Kúra: személyre szabott, speciális étrend Yves Toublanc eredeti receptjei alapján és dietetikus ellenőrzése mellett. A diétát thalasso-terápiás kezelések és mozgásprogram egészítik ki. A kúra összeállításánál külön szempont volt, hogy az alakformáló program a vendég számára ne csak hatékony, hanem élvezetes is legyen.
• Kismama Kúra: kíméletes eljárásokkal segít visszanyerni a szülés előtti alakot, és felszabadítani a szervezet energiatartalékait, hogy a fiatal édesanyáknak jusson elég erejük mind a babaápolásra, mind pedig saját magukra.
• Egyéb kúrák. Ezek közül feltétlenül megemlítendő a 4 napos Aktív Pihenés kúra, amely rekord idő alatt segít visszanyerni az erőnlétet és a jó közérzetet, illetve a 2 napos Frissítő kényeztetés kúra, amelynek köszönhetően a vendég felfedezheti a tengervíz és az algák jótékony hatását, és energiával feltöltődve, felfrissülve, kipihenten térhet vissza mindennapi tevékenységéhez.
A Miramar Crouesty-ban természetesen megtalálható minden egyéb thalasso-terápiás kezelés is, amelyek igény szerint, kúrától függetlenül is bármikor igénybe vehetőek.

A TENGERVIZES THALASSO-SPA

A Miramar Crouesty a világ legkülönbözőbb tájairól származó kezelésekkel várja vendégeit csodálatos thalasso-spájában. A tágas, természetes fényben fürdő kabinokban megáll az idő, és az ember átadhatja magát az érzékeket elvarázsoló, tökéletes, mély ellazulást kínáló kezeléseknek. A spa kezelési kínálatában olyan, exkluzív szolgáltatások is szerepelnek, amelyek a testi-lelki jó közérzet helyreállítását és a tökéletes szellemi kikapcsolódást hivatottak biztosítani a vendégek számára.
• A Thalasso & Spa kúra a jótékony hatású tengervizes kezelés mellé szabadon választható masszázsokat kínál, így nyújt a testnek felfrissülést és érzéki élvezeteket.
• A Wu Dang kezelés a szervezet energetikai egyensúlyát helyreállító kúra.
• A Prasama kúra a tengervizes kezeléseket ayurvedikus masszázzsal kombinálja.

A hotel spájában természetesen kúrától függetlenül is a vendégek rendelkezésére állnak a különböző kultúrák legismertebb masszázsai és testkezelései, mint például az abhyanga, a shirodara, a vishesh, a shirotchampi, az indiai kansu, a kínai tuina masszázs, a japán shiatsu, a balinéz maszszázs, a kaliforniai és a thai masszázs.

A HOTEL ESZTÉTIKAI SZALONJA

A Miramar Crouesty saját esztétikai szalonjában 2009 februárjától a L’Oréal legújabb luxuskozmetikai márkájával, a Kéraskin termékekkel dolgoznak a kozmetikusok. A termékekkel végzett kezelések minden bőrtípus mindenfajta bőrproblémájának kezelésére kiváló megoldásokat kínálnak. Külön is kiemelendők az anti-aging kezelések. A bőrápolások az esztétikai szalonban a sejtek közötti tökéletes kommunikáció helyreállításán alapulnak. A két, makulátlan fehérségű kezelőkabinban, ha a vendég első alkalommal jár a szalonban, minden rituálé személyes bőrdiagnosztikai vizsgálattal kezdődik. A csodálatos arckezelések mellett az esztétikai szalonban hat különböző kabinban zajlanak az alakformáló, jó közérzeti és relaxáló kezelések, a kézápolások, a depilációk, a bőr barnító kezelései és a többi. A kozmetikai kezelések kiválóan egészítik ki a klasszikus thalasso-kezelések hatását. A szálloda vendégei szívesen veszik igénybe a szalon kínálta professzionális arckezeléseket is. Sokan közülük itt tartózkodásuk alatt fedezik fel a luxus színvonalú kozmetikai arc- és testkezelések hatékonyságát, és hazatérve valamelyik vezető kozmetikai szalon visszatérő vendégeivé válnak. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a thalasso- és termálhotelek kezelési kínálatában is abszolút helyük van a kozmetikai arckezeléseknek. Bár a vendégek elsősorban testi egészségük és jó közérzetük javítása érdekében vállalkoznak a thalasso-kúrára, mégis igénylik a szépészeti kezeléseket is. Sőt, az arckezeléseket igénybe vevő ügyfelek szívesen választanak magukkal vihető, otthoni ápolásra szolgáló készítményeket is. A női vendégek ugyanis általában szeretnék meghosszabbítani a látványos, jól érzékelhető bőrminőség javulást eredményező szalonkezelés hatását. Ezért a kozmetikus ajánlása alapján szívesen vásárolnak egy-egy terméket, amelyet a szállodában eltöltött szép napok emlékeként visznek haza magukkal.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük