Hírek

Dynamite – az aktivátor harapás, vélemények, észrevételek, ár, hol lehet vásárolni,

Egyes halászok azt állítják, hogy ha nem használja aktivátorok a halak, valamint a halászat semmi köze, akkor otthon ülni, és nem keres kalandot. De a túlnyomó többsége azt mondta, hogy az ilyen trükköket halászó ez rossz ötlet volt, és nem történik meg az öröm és a profit.

Csak mondani, csak egy dolog, mindkét félnek igaza van, csak az egyes különböző módon. Egy dolog, amit meg kell mondani, aktivátorok harapás nem a válás, a munka, de minden más. Minden kell felvenni jobb csali és csali. Beszéljünk inkább erről, és figyelni, hogy a legnépszerűbb aktivátorok.

Mi váltja ki a harapás Dynamite

Tehát mi az aktivátorok és hogyan működnek a vízben? Beszéljünk róla. Helyett halászati ​​dobott egy darab csali (térfogat egyetértett azzal az állítással, hogy jelen van minden csomag). Miután egyre csali a fenékre megkezdi lépéseket. A fő cél az aktivátorok hal – vonzza a halat minden tájáról a tartály helyett halászat.

Aminosavak, zsírok és más attraktánsok, amelyek részét képezik az aktivátorokat vízben oldjuk, és képez egy helyet az alján a halászati ​​helyszínen. Ez egy folt az alján okozza a hal meg az élelmiszer, és felébreszti az étvágya, és amellett, hogy a csalival ellátott horog neki enni semmit.

Dynamite A harapás nem kell sokáig várni. Ha azt tervezi, hogy hal a tóban vége, a szag fokozatosan terjedt el a vizeket, ezért kell a csalit egy kicsit felfelé. Ami a téli horgászat, akkor még jobb – a fizika törvényei nem törölték. A hideg víz és illat vonzó halászni szennyezőanyagok terjedését sokkal gyorsabb.

Tulajdonságok Dynamite

aktivátorok harapás célja, hogy vonzza a halakat, felébresztve az étvágyát. Rájuk, és figyelni. Egyes anyagok egyetlen funkciót hajtanak végre, hatásuk kicsi lesz.

 • A hal csak illik helyett halászat, de a harapás nem fog;
 • A hal harap mindenki, kivéve akkor,

Ez a helyzet nem mindenki számára, így a legjobb, hogy vizsgálja meg olyan anyagok esetében, mindkét tulajdonság egyszerre. Arról van szó, ezeket megbeszéljük alább a mi minősítés. De az összes a sorrendben.

Mellékhatások Dynamite

Mellékhatások használata aktivátorok nem olyan fontos, de meg kell figyelni. Ha figyelmesen olvassa el az utasításokat (és így nem a legtöbb ember számára), lehetőség van arra, hogy túlzásba a dózis tehát akkor telíti a hal harap, akkor nem.

Van esély ijeszteni hal, de ha veszel az aktivátor majszol a hivatalos honlapon, ez nem fog megtörténni. Akkor hajsza az alacsony ár és a vételi lejárt vagy hamis gyenge minőségű terméket, akkor a hatás kicsi lesz. Ha valaha lesz.

A működés elve Dynamite

Dynamite A működési elve aktivátor a harapás rendkívül egyszerű, és két részből áll:

 1. Luring halat a horgászhely;
 2. Ébredés neki éhség;
 3. OL>

  Csak, hogy rávegyék a hal a lényeg a halászati ​​kicsi, akkor szükséges, hogy harapni. És mindezt egy csapat még nehezebb. Ezért a tudósok sok éve, empirikusan szelektálja a komponensek kombinációja az aktivátor harapás és el a kívánt eredményt.

  Top 5 legjobb aktivátorok harapni Dynamite

  A legjobb aktivátorok harapás – azok, amelyek teljes mértékben megfelelnek az igényeinek a horgász. És mindenki másra van szüksége – néhány hasonló fogni ragadozó halakat, és egyesek járni az úszó rúd keresve ponty. Ezért, hogy bármely általános értékelése aktivátorok harapás lenne rossz ötlet.

  Úgy döntöttünk, hogy választani csak a legnépszerűbb aktivátorok harapni, és úgy mindegyikük részletesen, és persze arra, hogy véleményt a szerkesztőség a honlap (én halászó minden, ami alább a csali), és ismerkednek meg a vélemények halászok.

  Ma, látásunk voltak 4 legnépszerűbb kiváltva harapás, ez FishHungry (más néven éhes hal), spray aktivátor XXL Hal, Double Fish és a csali Dynamite szenzációs hatást. Azt hiszem, mindenki hallott már róluk, és szeretné tudni, hogy a teljes igazság.

  Activator harapás FishHungry

  FishHungry (hal éhes vagy éhes hal) az egyik legkelendőbb halászati ​​termékek. „Hallottam róla, gyakorlatilag minden horgász, de a legtöbb nem engedélyezte a negatív vélemény. És csak egy kis részét értik, hogyan kell alkalmazni és pozitívan válaszol.

  Ez a minta vezet sok halász csodálkozom FishHungry válás vagy sem. Megmondja azonnal: nincs. Az emberek nem tudják, hogyan kell használni a kalapácsot is kiabált, hogy ez rossz, de nem tesz említést arról, hogy a kezüket görbék. Remélem mindenki megérti, mit akarok kilyukadni.

  leírása az aktivátor H4>

  FishHungry tartják a legmegbízhatóbb, legnépszerűbb és széles körben használt egyéb aktivátorok hal. Egyesek azt mondják, hogy ez nagyon hatással vannak a reklámok. De ha reklámozni más értelmetlen, akkor aktívan használja, senki sem fog.

  A sokoldalúság FishHungry tesz bennünket gondolni sok halászok. Végtére is, az egyik rész aktivátor harapás ugyanolyan jól békés és ragadozó halakat vonzza, sőt függetlenül az évszaktól (hasonlóan jól működik a nyári halászat és télen). És a készítményt lefektetett részletes, kültéri táska csalit tárolható hosszú ideig, és nem megy rosszul.

  Tulajdonságok Dynamite H4>

  Hivatalos weboldal értékesítési aktivátor majszol hal FishHungry felhívja a termékét az egyik legjelentősebb áttörést a területen a halászat és a tudomány. Adatok áttekintése után, akkor láthatjuk, hogy ez a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Munka a nagyon nagy távolság, vonzza a halat minden a tartályt a kiválasztott úti cél;
 • A hal hirtelen felébred az étvágyat, és hosszabb tárolási idő. És legfőképpen ez befolyásolja a nagyobb példányok, amely folyamatosan táplálja a helyén halászat.
 • Ugyanilyen hatásos, nyáron, télen, ősszel és tavasszal a halászat. És azt is lehetővé teszi, hogy növelje a halfogás tengeri és édesvízi halászat.
Ajánl  Ero Man - vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most, eredeti

Vásárlás Dynamite H4>

Ahhoz, hogy vásárolni az aktiváló harapás FishHungry csak akkor kell kitölteni az egyszerű mezők formájában megjelenő által linkre kattintva. Csak adja meg telefonszámát és nevét, majd várja meg a hívás operátor (hívják 10 percen belül).

Dynamite A kérdőív kitöltése

ár aktivátor harapás FishHungry eléri a …, de nem a mi látogatók. Ha rákattint a linkre, hogy bemutattak egy aktivátor a harapás csak költsége … darab, amely 3 tasak. Felhívjuk figyelmét, hogy az eredeti áru csomagolt kiszerelésben 3 tasak. Szállítás az aktivátor végzik a legtöbb nagy országok, mint Európa, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán, Moldova és Kirgizisztánban.

íjhalfélék harapás XXL

Hal XXL a második legnépszerűbb, de nem hatékony. Ezek az aktivátorok harapás ismert minden halászok, mint az egyik legjobb téli aktivátorok. De jobb, mint a futás a tavaszi, nyári és őszi.

Változások június 16-tól: ki legújabb aktivátor csípős hal XXL nyári halászat. Tudod, hogy ide kattintva.

De nem a lényege, hogy valóban működik a csalit. Vegyük a klasszikus csali pontyhorgászathoz (cake + liszt), és adjunk hozzá, hogy a részét a permet (ütögetések száma a palack által meghatározott tömege elkészített keverék). Kész, most nem megy haza üres kézzel.

Azt is kezelni a csali a spray aktivátor. By the way, nagyon hasznos, ha ponty horgászat. Sokszor megszórjuk bojli ezt a kompozíciót. A legjobb az egészben ez nyilvánul meg kombinációja az illata sült csirke és a szilva.

Leírás Dynamite H4>

íjhalfélék harapás XXL nem rosszabb, mint a fentiekben ismertetett. Éppen ellenkezőleg, ő nyer bizonyos körülmények között. Előnye, következetesség – a aktivátor készül a spray formájában. Ez nagyon kényelmes kezelni őket csalik és csali öntés előtt a vízbe.

Tulajdonságok H4>

A tulajdonságok Ennek a csali nem különbözik az előzőtől, az úton voltunk értékelése, kiválasztása minden tagja úgy, hogy rendelkezett a két legfontosabb mutatója. És Activator harapás Fish XXL sem kivétel.

A tulajdonságok a következők:

 1. Először is csábítja a halat minden vizeinél a tartályt a helyére a halászat, és létrehoz egy felhő attraktor tartja őt ott
 2. Ezen túlmenően, mivel a hal szaga aktivátor ő alakul az éhségérzetet és elkezd aktívan keresnek táplálékot.
 3. OL>

  Vásárlás Dynamite H4>

  által Activator harapás Fish XXL nagyon egyszerű, csupán arra van szükség, hogy a megfelelő mezők az űrlap, a nevét és telefonszámát. Ezután várja meg a hívás operátor, ami meg fog történni a következő 15 percben.

  A kérdőív kitöltése

  A hal ára XXL szól … a lakosok Európában. De tiszteletben tartjuk az olvasók és szeretjük öröm őket ajándékokkal. Ezért kínáljuk a lehetőséget, hogy vásárolni az aktiváló harapás egy kedvezményes 53%. Meg kell fizetni csak

  … font> Aktivátor harapás Száraz Blooder

  Activator harapás Dry Blooder egy új és hatékony aktivátor, amely részt vett az európai kutatók és a halászok minden ország a FÁK. A halászok adtak tanácsot preferenciái halak különböző fajok, és a tudósok megpróbálták szintetizálni anyagok, amelyek hatására a halak, hogy legyenek aktívabbak.

  Hála az együttműködés a kutatók sikerült létrehozni egy igazán hatékony eszköz, amely képes biztosítani a hatalmas fogás. A kombináció a feromonok és albumin (ez szárított vér) vezetett összetett anyagok, amelyek fokozzák a hatását egymással.

  Leírás Száraz Blooder H4>

  Az akció a aktivátor Száraz Blooder kölcsönhatásán alapul száraz vér és feromonok. Az ilyen, alkatrészek kiváltja a hal éhen, amely képtelen uralkodni magukon. Az egyetlen eredmény a halat enni a csalit a horogra. Fő hatékony eszköze aktivátor:

  1. Szárítsuk a vér, ismert például az albumin. Ez az anyag származik természetes állati vér természetes módon. Mindenki tudja, hogy a fehérje a legkönnyebben emészthető anyag az emberi szervezetben, hal és az állatokra. A készítmény albumin tartalmazza 95% a fehérje (protein). Egyszerű és hatékony élelmiszer – itt van, mit kell halat.
  2. szintetizálva feromonokat, amelyek kezdik okoz a hal az éhségérzet. Hála a hatása az anyagok a halak nem tudja ellenőrizni az éhség egyedül. Úgy kezdődik, hogy aktívan felé a hely, ahol a feromon a vízben volt, és úgy találja, a csalit.
  3. OL>

   Tulajdonságok Száraz Blooder H4>

   Activator harapás Dry Blooder csalik a halat a halászat hatására az ő különleges kombinációja feromonok és albumin. Miután termékenyítést a tojás, 10-20 perc múlva, egy éhes hal elkezd úszni akár a csali. Most a legfontosabb feladat a halász csak az időben hurkokkal és játszik a hal.

   A leghatékonyabb összetevői az aktivátor a harapás aromás enzimek a plazmában a hal. És ezek az alkatrészek nagyon különbözik a társaik. Szaguk csak azonnal elterjedt az egész tó és teszi a halak harapás.

   Szárítsuk a vér Dry Blooder készült formájában egy porszerű tömeg, amely könnyedén domeshivat hogy csalétek vagy hozzáadni a fúvókák. A téli halászat a legjobb, hogy kezelni a aktivátor Dry Blooder nagyon csali, hogy utána megmártózni a vízben létrehozott egy vonzó hely szaga.

   Előnyei Dry Blooder H4>

   • kétségtelenül működik horgászat, télen és nyáron;
   • magában foglalja egyetlen természetes, tömény feromonok, és szárított vért;
   • albumin remekül működik, ha a halászat a folyók és tavak;
   • vonz halat egy nagy terület a tározó;
   • aktivátor a harapás egyetemes és egyformán jól vonzza a ragadozó és békés halak.

   A legjobban száraz vér Dry Blooder vonzza a ragadozó halak a következő fajok: ponty, kárász, compó, bodorka. Ha beszélni a ragadozó, ez kitűnik, ha a halászat harcsa, csuka, süllő, domolykó, sügér és Ruff.

   Eladom Dry Blooder H4> Ahhoz, hogy vásárolni az aktiváló harapás Dry Blooder Európában, Ukrajna, Grúzia, Kazahsztán BeloEurope vagy csak meg kell kitölteni egy egyszerű jelentkezési lapot a hivatalos honlapon, ami az alábbiakban. És akkor várja meg a hívás Manager frissíti az adatokat a szállítás.

   A kérdőív kitöltése

   video felülvizsgálatát az aktivátor harapás a száraz vér H4>

   Azt hiszem, jobb lenne, 1 alkalommal látni mint 100-szor olvasni. Önnek egy videót, amelyben a horgász éves tapasztalattal beszél tulajdonságait aktivátor harapás, és hogyan alkalmazzák helyesen felkeltése érdekében sok nagy halat.

   Activator hal Double Fish

   Activator hal Double Fish szintén jól ismert a halászati ​​körökben, az igazság nem annyira ismerős forma. Ez egy sor a horgászat. Megvenném akkor megkapja a csomagot, amelyben a csalit a csalétek és speciális vegyület kezelésére csalit. Elég érdekes megközelítés a halászati, nem?

   Nagyon praktikus dolog, mint azt gyakran kell fogni egy ragadozó (és ott csali nem használják), a feldolgozás csak Wobbler, szilikon csali vagy pergetett. Itt látható a nyilvánvaló előnye Double Fish az első helyen – a gazdaságot.

   Leírás Dynamite H4>

   Sok ügyfél levelet vélemények az használja ezt a csalit. Azt tesztelték különféle vizek: folyók, csatornák, tavak, öblök, tengerek, sőt a különböző évszakokban télen és nyáron. Dolgozott a hurrá, a lényeg az, hogy ez az arány főzés közben.

   Mindez feltüntetett hajtókáján a csomagolás, van festve egyértelműen mikor, hol és hogyan kell kezelni a csalit, vagy csali, add csali ez aktivátor cool. Alkalmazásával kezdő felhasználó, aki aztán nem akarja, hogy felfedje a tapasztalt halászok a titka a sikeres horgászathoz.

   Tulajdonságok Dynamite H4>

   A kompozíció a aktivátor, amely teljesen azonos a természetes feromon halat belőlük felszabaduló az élet során. Adj neki az ösztön enni. Minden történik a fiziológiás szint és a hal úszik a csábította a helyen még a legtávolabbi részein a vizet, majd Jaro kezd megragad a csalit.

   Vásárlás H4>

   A vásárlási folyamat nagyon egyszerű: úgy kell kattintani a linkre, hogy az alábbiakban e bekezdésre, majd töltse ki a megrendelőlapot (adja nevét és telefonszámát, a megfelelő mezők), és várja a hívást kezelő így a szállítási címet.

   A kérdőív kitöltése

   által aktivátor hal Double Fish elérhető az európai polgárok, Ukrajna és Fehéroroszország. Az ár 2950 rubelt, és 848 UAH, ill. De ismétlem, mi így az ajándék formájában kedvezmények kattintva a linkre kap halászati ​​készlet csak 1390 399 rubelt vagy hrivnya.

   Activator harapni Dynamite

   Szenzációs csali, erről aktivátor hallható minden horgász. Egyesek azt mondják, hogy a hal pontozott a csali bántak vele, ahogy döbbenten. Érdekes az a tény, hogy ez vonzza a békés és ragadozó halak.

   Ismételten észrevette, hogy csuka kezd nagyon szívesen megragad csalik, hogy öntött Dynamite. Még azután is, ívási táplálkozó időszakban az ilyen tevékenység a ragadozó volt megfigyelhető. És fehér halak nagyon jó válasz.

   Leírás H4>

   Activator Dynamite harapás hatás termelt csak folyékony formában. Ez 5 zsák (készült fólia), a kis méret, és mindegyik tele van a készítményben. A kötet minden egyes tasak 5 ml Így az egyes halászati ​​mindössze egy fél csomag.

   Tulajdonságok H4>

   Aktív harapós halak bármilyen időjárási bármely víztömeg által nyújtott hatása az ösztönök a halat a fiziológiai szinten. Amikor a vízben oldott aktivátort kiválasztó a feromonok, és a halak ösztönösen kezd aktívan elnyeli a forrás.

   Vásárlás H4>

   Itt is, minden egyszerű: kattints az alábbi linkre, töltse ki a megfelelő mezőket az űrlapot, és várja a nyertes finomítása az adatokat, amely szállítás Európában végzett, Kazahsztán és Fehéroroszország.

   A kérdőív kitöltése

   Szállítás futárszolgálattal közvetlenül a ház. Ez a folyamat 1-10 munkanapon és teljesen ingyenes. Az ár egy csomag (5 üveg folyékony aktivátor tetrád) csupán 1450 rubel.

   aktíválói harapott egy válás, vagy nem?

   Kijelentem egyértelműen: az aktivátorok harapás Fishhungry, XXL Hal, Double Fish and Dynamite nem átverés, és nagyszerűen működik. Mi egy jó hírű erőforrás, amely által látogatott sok olvasó és köztük van egy jó részét állandó. Mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy írok róla nem ellenőrzi a saját tapasztalat.

   Ez is vonatkozik ez a cikk, mind a 4 aktivátor tesztelték személyesen nekem, és egy pár barátommal. Hatásuk nem egyértelmű, és megmutatja magát, hogy pozitív módon csak akkor, ha a megfelelő valamennyi komponens kombinációja.

   A sikeres halászat függ sok változó. Ezért azok, akik úgy gondolják, megveszi a aktivátor és lehet fogni egy halat egy bottal egy rozsdás horog rossz. A fent leírt csali csak segít erősíteni a halat.

   A fő feladata a halász, és továbbra is a helyes választás a technika és taktika a halászat, a kiválasztás a fogaskerék és a választék a halászat. Tehát mindenki, aki megvette a aktivátor harapás, de ez nem működik. Aztán azonnal menjen a halászati ​​fórumokon és weboldalakon, leírja a meghibásodást. Csak azt tudom mondani, egy dolog: ez az Ön számára, nem pedig a csali.

   Keverjük össze a megfelelő felszerelés, válassza ki a horgászhely, vezetett az általánosan elfogadott szabályok, menj a halászati ​​folyamatot komolyan. És csak azután, hogy adjunk a csali és a csali vásárolt mix. Hidd el, a hatás nem fog tartani magát vár.

   Vélemények halászok

   Michael, 34, Minsk

   Nagyon régen vettem az aktivátor FishHungry, és úgy döntött, hogy írjon egy igazi felülvizsgálatát. De ma volt az a nap. Attól a pillanattól kezdve először tapasztaltam szempontjából backlava, nem megyek a vízbe anélkül csomag csalik az ő halászati ​​mezőbe. Nem egyszer megmentett és aktív hal, és amikor a halak kereken visszautasította, hogy bármilyen csalit.

   Valentin, 47 éves, Moszkva

   Adta a feleségem a halász napos csomag aktivátor Dynamite, nagyon örültem, mivel gyakran észre a reklám az interneten. Azt hittem ez egy jó ötlet, hogy őt a halászat. Jött a tó, és mindent megtett leírt utasításokat. De nem csoda történt. Elkaptam pontosan ugyanaz, mint a többi halászok pár kilót hozott haza.

   Eugene, 19 éves, Kiev

   Az apám egy lelkes halászok, próbáltam különböző aktivátorok a hal, de elégedett csak kettő, azt FishHungry és Double Fish. Mindezek ellenére a kritika barátaim, azt mondják, hogy a víz és semmi lényeges benne, úgy döntöttem, hogy ellenkezik a tömeg, és vettem egy pár csomag aktivátor. Most, szerettem nézni a szomorú arcokat, azoknak gyűlölők, aki azt mondta, hogy nem működik.

   Vladimir, 26 éves,

   Én egy mohó fonó, így vonzott a funkciót aktiváló harapós halak XXL pozitív hatást gyakorol harapás ragadozó hal. Hosszú nem hiszem, azonnal elrendelte azt. Várt és elképzeltem, hogyan elkapni a sok halat. Így hal használata igazán lövés, így hagyja el a pozitív visszajelzés és elmondani bizalommal: aktivátorok harapás munkát.

   Sergey, 22 éves,

   Összegyűjtöttük a barátokkal egy halászati ​​út, és úgy döntöttem, hogy verni mindenkit. Anélkül, hogy bárki vettem egy csomag az aktivátor és tedd a dobozban. Érkezéskor a tó olvassa el az utasításokat, és mindent jól csináltál neki. Csalogatni a halakat, és dobta a horgászbotot várja a hal harap. Tehát, hal aznap kifogott mindenki, kivéve engem. Szóval ezeket a feromonokat nem hisznek.

   Cyril, 27 éves,

   A polgárok a város tudja, hogy a halakat a vizeink elég nehéz, és néha lehetetlen, de nem, ha van egy Double Fish. Ezzel a dolog, amit fogott a legnagyobb keszeg között a halászok. Az igazat megvallva, hogy ő a nagy halak működik különösen keményen

   Albina, 39,

   Csak észre, hogy én voltam az egyetlen lány, így egy igazi felülvizsgálatát. Hát rendben. Horgászat férjével, és nem tudtam megérteni, hogy miért mindig elkapja több, mint nekem, és akkor láttam, hogy a valamilyen fiola, mint kiderült ez volt a Dynamite. Most elkapjuk a sok halat együtt. De előtte én biztosan sértette őt, és nem beszél napokig.

   Vitaly, 33 éves,

   Hosszú keresett hol vásárolnak az aktivátor csípős hal éhes Ukrajnában. De végre megtalálta az igazságot először azt gondolta, töltötte a pénzt hiába, a ponty nem reagál a „Éhes hal”. De aztán próbáltam használni, csuka, és meglepődtem – tényleg works./box]

   Andrew, 41 éves,

   Nem veszi észre a különbséget a fogás alkalmazása előtt az aktivátor majd. Én mondom ezt: csalódott, bár valószínűleg ez volt számomra. Mivel barátai állandóan aktivátorok harapás, és mind azt mondják, hogy pozitív hatással van a harapás.

   vásárlás

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy meg kell vásárolni csak azok aktivátorok harapás, amely akkor 100% -ban biztos. És ez a minőség csak akkor érhető el a hivatalos oldalakon a gyártók, linkek, amelyek már az alábbiakban ismertetjük.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...