A webhely hirdetési irányelvei

a webhely olyan iránymutatásokat hozott létre, amelyek a weboldalon a Reklám különböző szempontjainak kezelésére irányulnak. Az iránymutatások között szerepelnek a fogyasztóknak szóló weboldalak és mobilalkalmazások is. A fogyasztóknak szóló weboldalakat és mobilalkalmazásokat reklámhálózatok határozzák meg, és a hirdetési hálózatok által meghatározott felhasználói érdeklődési körön alapulnak.

A hirdetési irányelvben található iránymutatások számos olyan kérdést fednek le, mint például a hirdetések média általi jóváhagyása, a hirdetések megjelenítése a webhelyen, valamint az oldalon található hirdetések eltávolítása. Csak a helyszínen dolgozó személyzet kapja meg a mérlegelési jogkörét, hogy megtegye ezt a műveletet. A média felelőssége a politika értelmezése és végrehajtása. a webhelynek jogában áll bármikor megváltoztatni a hirdetési politikát, ha szükségesnek tartja.

A következő irányelvek a hirdetési irányelvek

A webhely kizárólagos hatáskörrel rendelkezik a hirdetés típusának meghatározására, amelyet a weboldalon elfogadnak és megjelenítenek. Fontos megjegyezni, hogy a weboldalon közzétett hirdetések nem azok a vállalatok, amelyek a hirdetett termékek vagy szolgáltatások gyártásával, terjesztésével vagy reklámozásával foglalkoznak.

A webhely nem fogadja el a nem pontos hirdetéseket. A Reklámnak pontosnak és szakmai módon kell eleget tenni.

Nem engedélyezett hirdetési kategóriák

A webhely nem fogad el illegális vagy “kifogásolható” termékeket. A weboldal fenntartja magának a jogot, hogy meghatározza, mit tart “kifogásolható” terméknek.

  • A személyes okokra alapozott diszkriminációt, illetve a személy vagy egy személy csoportjának nevetségessé tevő anyagokat nem fogadják el.
  • Az alkohollal kapcsolatos hirdetések nem fogadhatók el.
  • A csalárd, félrevezető vagy támadó anyagok nem fogadhatók el.
  • A 13 éven aluli gyermekek tartalmát irányító anyagok nem fogadhatók el.
  • A pornográf tartalom nem fogadható el.
  • A médiát vagy az “M” minősített videojátékok vagy tartalmak kategóriáit elutasított üzeneteket nem fogadják el.
  • Nem elfogadható termékek vagy szolgáltatások nem fogadhatók el
  • Az olyan üzeneteket és médiát, amelyek nem tartalmaznak bizonyítékot, nem fogadják el.
  • A megadott területet meghaladó hirdetési egységek nem fogadhatók el

A webhely továbbá különbséget tesz a reklám, a szponzorált tartalom és a szerkesztői tartalom között. Ennek eredményeként mindegyik tartalomtípust különálló, különböző irányvonalakkal rendelkező entitásként kezelik.

Miután az olvasó az egyik hirdetésre kattint, az adott webhelyhez tartozó releváns szponzorált tartalomterülethez kapcsolódik.

A weboldal fenntartja magának a jogot, hogy meghatározza, hogyan jelennek meg a keresési eredmények bármely kulcsszóval vagy témával kapcsolatban. A tartalom megjelenik a forrással együtt. A szponzorált tartalmat ilyen módon kell címkézni, és ugyanazok az iránymutatások vonatkoznak más információra is, amelyet szűrtek.

A webhely továbbá követi azokat a szabályokat és iránymutatásokat, amelyeket a Google hirdetések tartalmaznak, és összekapcsolják a megfelelő webhelyekkel.

A harmadik fél tartalma meg kell felelnie a hirdetési irányelveknek, miközben a címkézési tartalmat a webhely által meghatározott irányelv szabályozza. A hirdetés nem szándékozik közvetlen kapcsolatot létesíteni bármely olyan elérhetőségi információval, mint például a regisztrációs vagy e-mail rögzítési oldal.

A weboldal fenntartja magának a jogot, hogy jóváhagyja a reklámok közzétételét. a webhely bármikor elfogadhatja, elutasíthatja, törölheti vagy eltávolíthatja a hirdetést. Gyors értesítést kapunk törlés, eltávolítás vagy elutasítás esetén.

A hirdető köteles betartani a honlapra vonatkozó valamennyi hazai és külföldi jogszabályt. A jogszabályok magukban foglalhatják azokat a legendákat, nyilatkozatokat és közzétételeket, amelyek jogi célokból szükségesek.

A reklámnak nem kell tartalmaznia címkéket, pixeleket, flash tárolókat vagy bármilyen más olyan szoftvert, amely információkat gyűjt. A cookie-kat, beaconokat vagy egyéb információt kiszűrjük, hogy megvédjük a hálózatot minden fenyegetéstől. “