e-met.hu >> Megalakult a MET Észak-Magyarországi Területi Csoportja
Frissítve: 2014. október 04.
Szerző: Kádárné Dr. Horváth Ágnes
Megalakult a MET első területi csoportja

A Magyar Energetikai Társaság tevékenységének vidéki megerősítését, bővítését tűzte ki céljául. Ennek érdekében elhatározta az ország vidéki területein ún. Területi Csoportok létrehozását. E célkitűzés szellemében elsőként az Észak-Magyarországi Területi Csoport (ÉMTCS) megalakulására került sor, 2014. augusztus 6-án.

Az Észak-Magyarországi Területi Csoport megalakításának célja egy olyan szakmai közösség létrehozása, mely rendezvények, konferenciák és egyéb szakmai programok szervezésével lehetőséget nyújt az energetika aktuális kérdéseinek megvitatására, kiemelten kezelve a térség speciális kérdéseit, fórumot ad a keresleti és kínálati oldal szereplőinek találkozására, új termékek, eljárások bemutatására, valamint hozzájárul az energetikai oktatás és szakemberképzés magas színvonalának biztosításához. Az Észak-Magyarországi Területi Csoport a Magyar Energetikai Társaság szervezeti egységeként jött létre, mely önállóan működik, megőrizve a MET szellemiségét és támogatva annak tevékenységét.

Szeretnénk elérni hogy a MET Észak-Magyarországi Területi Csoport tagságában képviseltessék magukat az energetikával foglalkozó műszaki, gazdasági, jogi és egyéb szakterületek képviselői az üzleti szférából és a tudományos világból egyaránt.

Örömünkre szolgálna, ha Önt is az Észak-Magyarországi Területi Csoport tagjai között üdvözölhetnénk. Amennyiben egyetért ezzel a kezdeményezéssel, és aktív részese szeretne lenni a létrejövő szakmai közösség munkájának, kérjük, csatlakozzon hozzánk!

A dokumentum forrása az e-met.hu portál. [ Bezár | eredeti dokumentum | e-met.hu főoldal ]