Eseménynaptár
HÍRARCHÍVUM
Kereső
Kapcsolat
Jogi nyilatkozat
Médiaajánlat, előfizetés
Állásajánlatok
 English
Hozzászólások
Előadás vázlatok

breitling watches

Konferenciák
MET-AJÁNLÁSOK
ENERGIA MŰHELY
a
Észak-Magyarországi
Ifjúsági Tagozat
Interdiszciplináris Tagozat
Távhő Tagozat
Összes esemény


Beköszöntő
Frissítve: 2011. január 27.
Honlapunk megújult arculatában és szerkezetében, de mindenek előtt szerkesztési struktúrájában. A MET elnökségének és az E-MET.hu szerkesztőjének – aki egyben a megújult lapunknak, a Magyar Energetika kiadója is – közösen az a célja, hogy a korábbinál hatékonyabban használva az informatika adta lehetőségeket, naponta frissülő, dinamikus közlési felületet bocsássunk a MET tagsága és az energetika iránt érdeklődő közönség rendelkezésére.

Kedves Látogatónk!

Üdvözöljük a Magyar Energetikai Társaság megújult honlapján.

Honlapunk megújult arculatában és szerkezetében, de mindenek előtt szerkesztési struktúrájában. A MET elnökségének és az E-MET.hu szerkesztőjének – aki egyben a megújult lapunknak, a Magyar Energetika kiadója is – közösen az a célja, hogy a korábbinál hatékonyabban használva az informatika adta lehetőségeket, naponta frissülő, dinamikus közlési felületet bocsássunk a MET tagsága és az energetika iránt érdeklődő közönség rendelkezésére. Szívesen fogadjuk közlésre ezen a helyen írásait, hozzászólásait, az energetikával kapcsolatos híreit. A MET szellemiségének megfelelően teret adunk az eltérő véleményeknek, de fontosnak tartjuk a szakmai színvonalat, a hitelességet, és ezért fenntartjuk annak a jogát, hogy a közvetlenül politizáló, vagy személyeskedő, illetve alacsony színvonalú megnyilvánulások közlését megtagadjuk.

Törekvésünk, hogy az E-MET.hu ismertsége minél szélesebb körű legyen, tudva persze, hogy a mai információ özönben nem egyszerű látogatóink figyelmét magunkra irányítani. A kulcskérdés a szakmailag hiteles, aktuális, friss mondanivaló: a szakmai közösség mondanivalója a szakmai közösségnek. Számítunk az Ön mondanivalójára és arra, hogy Ön is hírét viszi honlapunknak.

Az Internet adottságait kihasználva, kölcsönösségi alapon, a „Kapcsolatok” menüpontba szeretnénk felvenni minél több, hasonló érdeklődésű és irányultságú szervezet honlapjának a címét. 

A világháló kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy az energetika iránt érdeklődő, magyarul beszélő szakemberek eszmét cseréljenek, éljenek bár Magyarország határain belül, vagy azokon kívül. Buzdítjuk tehát Önt is, külhoni kollégánk, hogy látogassa honlapunkat, küldjön írásokat, híreket, javasolja szakmai barátainak, hogy létrejöhessen egy együtt gondolkodó, egymás gondolataitól gazdagodó, energetikai problémák megoldásáért tenni akaró, magyar nyelvű szakmai közösség.

Tisztelt Tagság!
 
A kapcsolattartás érdekében szeretnénk címlistánkat aktualizálni és bővíteni, kérjük küldje el e-mail címét Titkárságunkra (met@emet.t-online.hu).
 
MET Elnökség
 


 

[ Nyomtatható változat ]
MET Közgyűlés alapszabály-módosítás miatt 2016. december 15-én
(2016. december 12.)
M E G H Í V Ó

A Magyar Energetikai Társaság közgyűlést tart a Magyar Mérnöki Kamara I. emeleti Tanácstermében (Budapest IX., Angyal u. 1-3.) 2016. december 15-én 14:00 órai kezdettel, amelyre tisztelettel meghívom.
Regisztráció: a helyszínen 13:30-tól.

A közgyűlés napirendje a következő:
1) A MET Alapszabály módosításának megvitatása, elfogadása
2) Szakmai előadás
3) Egyebek

A Közgyűlés a szavazati joggal rendelkezők 50%-a + egy fő jelenléte esetén határozatképes, ezért a Magyar Energetikai Társaság valamennyi tagjának szíves megjelenésére feltétlenül számítunk. Abban a nem várt esetben, amennyiben a fenti - szükséges számú - tag nem jelenik meg, úgy a Közgyűlés megtartására 2016. december 15-e napján 14:30 órai kezdettel ugyanazon a helyszínen, a fentiekkel azonos napirend szerint kerül sor, amely közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes lesz.

A MET Alapszabály módosító javaslata elérhető a hír címére kattintva. Tovább
XVII. Energetika-Elektrotechnika (ENELKO) Konferencia
(2016. július 12.)
A kolozsvári székhelyű Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT) 2016. október 6-9. között Kolozsváron a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen szervezi meg a XVII. Energetika-Elektrotechnika (ENELKO) Konferenciát.
A konferencia meghirdetése, bővebb információk, jelentkezési lapok, valamint előadás bejelentő lapok a konferencia honlapján: http://enelko.emt.ro/ találhatóak. Előadók jelentkezését 2016. szeptember 1-ig, résztvevők jelentkezését 2016. szeptember 10-ig várják. Tovább
Energetikai Szakközgazdász képzés
(2016. július 12.)
A Budapesti Corvinus Egyetem ez évben is elindítja Energetikai Szakközgazdász képzését... Tovább
MET Közgyűlés jegyzőkönyve 2016 június 2
(2016. június 22.)
Tovább
MET Közgyűlés meghívó 2016 június 2
(2016. május 17.)
Tovább
Energia Műhely - 17. rendezvény
(2016. március 20.)
Kedves Kolléga Hölgy! Tisztelt Kolléga Úr!

A Magyar Energetikai Társaság (MET) szeretettel várja Önt Energia Műhely sorozatának tizenhetedik fórumára.

Témája: Településeink energiahatékonysági lehetőségei

Időpontja: 2016. április 6. szerda 14:00 óra

Helye: H-1101 Budapest, Expo tér 2., Expo Hotel Congress Terem (a BNV főbejáratánál)
Lejárt az I. Századvég – MET energetikai tanulmányíró verseny jelentkezési határideje


Október 25-e, vasárnap 24 óráig lehetett jelentkezni az I. Századvég – MET energetikai tanulmányíró versenyre.

Összesen 19 nevezést regisztráltunk: 16 egyéni és 3 csapat indulót. A jelentkezők többsége műszaki alap, vagy mesterszakos hallgató, azonban több – ettől eltérő – regisztráció is érkezett (kémia és jogász szakos illetve PhD-zó versenyzők).

Minden adott tehát a magas szakmai színvonalú, érdekes és sokszínű versengéshez!

● A következő fontosabb dátum: a pályamunkák leadási határideje, 2016 január 5. (x)
MAGYAR ENERGIA SZIMPÓZIUM 2015
(2015. június 26.)
MET-KÖZGYŰLÉS 2015
(2015. május 22.)
Meghívó
Bevezető szakmai előadás
Közgyűlés jegyzőkönyve
MET-AJÁNLÁSOK

XV. ENERGIA MŰHELY
(2015. április 16.)
MET IFJÚSÁGI TAGOZAT KÖZGYŰLÉSE 2015
(2015. január 08.)
MET-KÖZGYŰLÉS 2014
(2014. február 11.)
Meghívó
Bevezető szakmai előadás
Megválasztott tisztségviselők
Közgyűlés jegyzőkönyve

MET Ifjúsági Tagozatának 2014-es Közgyűlése
(2014. január 20.)
Teljes hírarchívum
© Magyar Energetikai Társaság - Minden Jog Fenntartva. Design és programozás: deZign.hu